Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin sosyal medya hesabından yayınlanan mesaj ortalığı karıştırdı!

Kadın dizisinin sosyal medya hesabından yayınlanan mesaj ortalığı karıştırdı!

tarafından zk zk
Kadın dizisinin sosyal medya hesabından yayınlanan mesaj ortalığı karıştırdı! 7
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamlarının sevilen dizisi Kadın, bu akşam 20. bölümüyle ekrana gelecek. Her hafta başka bir heyecanın yaşandığı Fox TV’nin dizisi, reyting rekorları kırmaya da devam ediyor.

Diziyi izleyenlerin sosyal medyadaki en büyük tepkisi Şirin’e oluyor ama Sarp’ın ortaya çıkmasından sonra oklar bu kez de ona çevrildi.

Bahar’la yaşadıkları büyük aşkla ilgili pek çok sahne yer almasına rağmen, başlangıçta sevilen Sarp, bir anda dizinin sevilmeyen adamı oldu adeta!

Sarp’ın neden Alp olduğu anlaşılamazken, Pırıl’la evlenip çocuk sahibi olduğunun ortaya çıkması iyice kafaları karıştırmıştı. Başlangıçta Sarp’ın hiç bir şey hatırlamadığını düşünen izleyenler, ilerleyen bölümlerde hatırladığını görünce Sarp’a iyice kızmaya başladı.

Neden Pırıl’la evlendiği ve Bahar ve çocukların peşine düşmediği hala esrarını korurken, ortada Pırıl ve babasının yalanları, annesi Jülide’nin de dahil olmasıyla Sarp’a bambaşka şeyler anlatıldığı görülüyor.

Sarp, Amerika’dan döndüğünde Bahar ve çocukları aramaya çalışırken onların mezarlarını buluyor ve öldüklerini zannediyor.