Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin Mart ayı karnesinde hangi diziler pekiyi, hangi diziler düşük not aldı!

Dizilerin Mart ayı karnesinde hangi diziler pekiyi, hangi diziler düşük not aldı!

tarafından ker_def

Dizilerin Mart ayı karnesinde hangi diziler pekiyi, hangi diziler düşük not aldı! 7

Milliyet Blog’da yazan Abdurrahman Balcılar, dizilerin karnerisini yaptı.

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 04 – 11 Mart 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 32 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur, Söz, Kırgın Çiçekler, Siyah Beyaz Aşk, Kalbimdeki Deniz, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler, Alija (Final), Diriliş Ertuğrul, Börü, Meryem, Sen Anlat Karadeniz, Kanatsız Kuşlar, Mehmetçik Küt’ül Amare, Bizim Hikaye, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Şevkat Yerimdar, Payitaht Abdülhamid, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Bahtiyar Ölmez, Kalk Gidelim, Gülizar, Adı Zehra, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin Göz Yaşları, Jet Sosyete ve Aslan Ailem dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Sen Anlat Karadeniz 7.bölümünde aldığı 18,45 reyting puanı ile bu haftada ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında ATV’nin “Aşk ve Mavi” dizisi aldığı 6,99 puanla yer aldı.

AB’nin ilk sırasında; Bu hafta “Diriliş Ertuğrul” 109.bölümünde aldığı 21,24 reyting puanı ile AB’nin birinci sırada tekrar yer aldı. TRT1’in “Mehmetçik” dizisi AB’de aldığı 7,24 puanla 10.sırada yer alıyor.

(devamı için sonraki sayfa linkini tıklayınız)