Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin usta ismi, yeni bir diziyle anlaştı

Kadın dizisinin usta ismi, yeni bir diziyle anlaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Kadın dizisi, uzun süre hafızalardan silinmeyecek. Dizinin hikayesinin yanı sıra oyuncularının performanslarıyla da çok konuşulan dizinin oyuncuları, birer birer yeni dizilerde görünmeye başladılar bile. Dizi genç kuşak başarılı isimlerle usta isimleri yanyana getirmesi açısından da dikkat çekiyordu.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu, Seray Kaya gibi başarılı genç oyuncuların yanı sıra Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol gibi usta isimlerin de yer aldığı bir yapımdı.

Özge Özpirinçci hariç, diğer oyuncular şu an farklı dizilerde rol alıyor. Caner Cindoruk Sadakatsiz, Gökçe Eyüboğlu Zümrüdüanka, Feyyaz Duman Baraj, Seray Kaya Kuruluş Osman dizilerinde rol almakta.

Kadın dizisinin usta ismi, yeni bir diziyle anlaştı 7

Kadın dizisinde oynadığı Hatice karakteriyle gönülleri bir kez daha fetheden usta oyuncu Bennu Yıldırımlar, bir süredir ortalarda yoktu. Oyuncu, Kadın dizisinin son sezonunda yaşanan kaza sonucu öldüğü için dizide yer almadı.

Yıldırımlar’ın yeni bir dizide rol alacağı haberi ise hayranlarını sevindirecek. Oyuncu bu kez televizyon ekranını değil, son dönemde pek çok oyuncunun yaptığı gibi dijital platformu tercih edenlerden.

Yılbaşında açılması beklenen Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen içi çekilecek bir diziyle anılıyor Bennu Yıldırımlar.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre İrfan Şahin’in sahibi olduğu 1441 Productions’ın yapımcılığını üstlendiği ve Yüksel Aksu’nun yönetmenliğini yapacağı dizi ile Bennu Yıldırımlar anlaşma sağladı.