Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin ve diğerleri büyük bir yanlış yapıyor!

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin ve diğerleri büyük bir yanlış yapıyor!

tarafından zk zk

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin ve diğerleri büyük bir yanlış yapıyor! 8

O kadar ki dizinin tanıtımında ‘büyük olay, çok ilginç bir sahne, dikkat çeken konuşma’ şeklinde düşünülerek verilen pek çok sahnenin aslında hiç de öyle olmadığı,  diziye çekmek için bir taktik olduğunun artık izleyenler fazlasıyla farkında!.

Sosyal medyada hemen her fragmandan sonra ölecekmiş gibi görünen karakterin ölmeyeceğini, telefonda her şeyi anlatıyormuş gibi görünen sahnenin ya rüya ya da bir şaşırtmaca olduğunun hep farkında.

Yani izleyenleri diziye çekmek için gösterilen bu sahneler hem karşılık bulmuyor artık hem de o kadar çok fragman yayınlanıyor ki merak ettireceğine merakı gideriyor adeta!

Dizinin neredeyse tamamını izlemeseler bile, tanıtımlardan fazlasıyla fikir sahibi oluyorlar. “Yeter artık daha fazla fragman verip merakımızı söndürmeyin!” diyen izleyenler bile var sosyal medyada.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Son olarak Kadın dizisiyle ilgili sosyal medyada dönen tartışmalar da aynı nedenle. Yayınlanan 26. bölümden 2. tanıtım, izleyicinin neredeyse “Biz artık kül yutmuyoruz!” anlamına gelen yorumlarıyla dolu. Tanıtımda Sarp’ı telefonla arayan Şirin’in “Bahar ve çocuklar yaşıyor” dediği sahne inandırıcı gelmiyor!

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin ve diğerleri büyük bir yanlış yapıyor! 9

Diziyi izleyenler sosyal medyada bunun hiç de göründüğü gibi bir sahne olmadığı görüşünde!

Örneğin bir izleyicinin yaptığı şu yorum, pek çok kişinin ortak görüşü gibi adeta:

“Eminim Sarp bunları duymadı. Her bölüm fos! İlk bölümlerinde ağladığım heyecanlandığım tek dizi ama seyirci önemsenmiyor , ilerleme yok ! Fragmanlarında bile artık bölüm ile ilgili tahmin yürütebiliyorum.”

Bir başka izleyici ise “Telefonu alan kişi kesin Sarp’ın kayınpederidir” derken bir başkası da “Mesaj bırakmıştır. öyle görünüyor” şeklinde bir yorumda bulunuyor. Bu yorumları sosyal medyada pek çok kişi de paylaşıyor. Yani izleyiciye ters köşe yapayım derken, asıl ters köşeyi artık diziyi izleyenler yapıyor!

Ufak Tefek Cinayetler için de eleştiriler bitmek bilmiyor! Detaylar analizin devamında…

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)