Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin ve diğerleri büyük bir yanlış yapıyor!

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin ve diğerleri büyük bir yanlış yapıyor!

tarafından zk zk

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin ve diğerleri büyük bir yanlış yapıyor! 7

İnandırıcı olmuyor!

Eğer 26. bölümde gerçekten de Şirin bu sözleri Sarp’a söylüyor ve Sarp da gerçekleri öğrenip böylece Bahar ve çocukları ulaşıyorsa, işte asıl o zaman çok fena bir ters köşe yapabilir Kadın dizisi!

Sadece Kadın dizisi ile ilgili değil tabii ki bu mesele. Çok sevilen, çok izlenen hemen her dizi için aynı yorumlar yapılmakta.

Ufak Tefek Cinayetler de bu eleştirilerden nasibini alan bir başka dizi.

Her hafta sezon başında işlenen o cinayetle ilgili anları görmek isteyen ya da adındaki ‘cinayetler’in hakkını vermesi istenen dizi, yayınlanan fragmanlarla ‘Kesin Oya öldü, Merve katil’ ya da ‘Serhan öldü, Merve öldürdü’ şeklinde pek çok ihtimali ortaya koyuyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ancak izleyici bu merak arttırma durumuna artık kanmıyor! Elle tutulur bir sahne izlemedikleri sürece de eleştiriler devam edecek gibi duruyor.

Sonuç olarak, dizilere merakı arttıralım derken beklentileri yükseltip bir de bekleneni veremeyen dizilerin tanıtımlarını artık izleyici yutmuyor!

Konu sadece bu iki diziyle ilgili de değil tabii ki Sen Anlat Karadeniz, Çukur, İstanbullu Gelin, Söz gibi çok izlenen diziler için de aynı eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Merakı arttırayım derken kantarın topuzu kaçıyor bazen ve o çok merakla beklenen sahnenin, aslında bölümün final sahnesi olduğunu ve konu her ne ise bir sonraki bölüme kalacağını bile biliyor artık izleyenler. Sosyal medyadaki yorumlara bakıldığında da görülebiliyor bu durum.

Kanalların fragman yayınlarken, artık izleyenlerin kolay kolay kanmadığını hesaba katarak ve bölümle ilgili en önemli tiyo’ları vermeden, beklentiyi boşa çıkaracak bir durum yaratmadan vermesi çok daha doğru bir yol olacak gibi…

Bizden söylemesi…. ;)