Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’den bir oyuncu ayrıldı! Şimdi iki oyuncu sürpriz bir sonla ayrılacak!

İstanbullu Gelin’den bir oyuncu ayrıldı! Şimdi iki oyuncu sürpriz bir sonla ayrılacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin’in başrollerinde oynadıkları İstanbullu Gelin dizisi, sezon sonunda final yapacak ama finalden önce 3 oyuncu diziden ayrılacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Bu hafta yayınlanan bölümde Can rolünde oynayan Murat Aygen, diziden ayrıldı. Özge Borak’ın oynadığı Begüm’ün ölmesinden sonra Can karakterinin iyice başkalaşması, Faruk’a düşman olması, Adem’i sürekli Boranlar’a karşı doldurması, öfkesi ve kini diziyi izleyenlerin sosyal medyada da karaktere tepki vermesine neden olmuştu.

İstanbullu Gelin'den bir oyuncu ayrıldı! Şimdi iki oyuncu sürpriz bir sonla ayrılacak! 8

Artık dizide etkin bir rolünün kalmaması nedeniyle Can, diziden çıktı. Murat Aygen de diziden ayrılmış oldu. İşleri nedeniyle şehre taşınması gerektiğini söyleyen Can’ın gidişine en çok Emir üzüldü. Adem’in ‘gitme’ telkinine rağmen Can artık kendi hayatına dönmeye karar verdi ve vedalaşarak gitti.

Dizinin twitter sayfasından da Murat Aygen’e diziye verdiği katkılardan dolayı bir teşekkür mesajı yayınlandı.

Şimdi sıra  diziden ayrılacağı bir süre önce ortaya çıkan Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu’na geldi…

Dizide Boranlar’ın en küçük oğlu Murat’ı oynayan Berkay Hardal’ın, İstanbullu Gelin’in final bölümünü beklemeden diziden ayrılacağı geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Hardal, yeni dizisi için çoktan anlaşmasını yaptı ve İstanbullu Gelin’in 8 Haziran olarak belirlenen final bölümünden önce diziden ayrılacak.

İstanbullu Gelin'den bir oyuncu ayrıldı! Şimdi iki oyuncu sürpriz bir sonla ayrılacak! 9

Show TV’nin yeni dizisi Meleklerin Aşkı isimli diziyle anlaşan Berkay Hardal’ın, İstanbullu Gelin’in yapım şirketi ile ayrılmak istediği için sorun yarattığı öğrenilmişti. Ancak anlaşılan o ki Berkay Hardal, dizi bitmeden ayrılmakta kararlı.

Berkay Hardal’ın son çekimlerinin yapılmasının ardından kısa bir süre içinde diziden ayrılması bekleniyor. Aynı zamanda dizide eşi Bade’yi oynayan Hira Koyuncuoğlu da senaryo gereği Murat karakteri ile birlikte diziden ayrılacak.

İkilinin diziden nasıl bir hikayeyle çıkacağı şimdiden büyük merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, ikili sürpriz bir sonla diziden ayrılacak. Bakalım Murat ve Bade’yi nasıl bir son bekliyor?

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN