Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Ufak Tefek Cinayetler ve Eşkıya Dünya’ya dizileri için korkutucu haber geldi!

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler ve Eşkıya Dünya’ya dizileri için korkutucu haber geldi!

tarafından zk zk

blank

Tarih açıklandı, rakiplerin uykusu kaçmaya başladı!

Çünkü Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı ve çok uzun bir süredir hazırlıkları devam eden Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye geliyor!

Mehmed İstanbul’u mu ekranı mı fethedecek hep birlikte göreceğiz ancak en azından ilk bölümleriyle büyük ilgi çekeceği ve Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler’in EDHO karşısında verdiği mücadeleyi fena halde bozguna uğratacağı da şimdiden anlaşılabiliyor!

Tanıtımlarıyla da olay yaratan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, büyük prodüksiyonu, müzikleri ve pek çok ünlü isimle, ekrana adeta Muhteşem Yüzyıl’ın başlattığı yeri doldurmaya gelecek gibi duruyor!

Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken Mehmed, kadınların ekrandaki hükümdarlığına bakalım nasıl bir etki yapacak? Ancak dizinin Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin ilk bölümünün 13 Şubat Salı akşamı ekrana geleceğinin kısa bir süre önce açıklanmasından sonra diğer dizilerin uykusu fena kaçmış gibi duruyor!

Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun ve Büşra Develi’nin başrolde oynadığı, Fatih Sultan Mehmed’in hayatının anlatıldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin ekran macerası için geri sayım başladı!

İki hafta daha kadınlar, reytingin zirvesini koruyacak ama sonrasında olanları hep birlikte göreceğiz! Tabii reytingin zirve için çalışan tek ismi diziler değil!