Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Yasak Elma, İstanbullu Gelin, Söz…Ekrandaki 24 diziden kimler önde gidiyor?

Kadın, Yasak Elma, İstanbullu Gelin, Söz…Ekrandaki 24 diziden kimler önde gidiyor?

tarafından zk zk

Yaz sezonu yaklaşırken bir miktar reytinglerde düşme de yaşansa, bazı diziler finale yürürken bazıları da sezon finali için gün sayıyor.

Ekranda yayınlanan 24 dizi arasında devam eden reyting mücadelesinde kimlerin ipi başta göğüslediği de haftalık karnelerle ortaya çıkmakta.

İşte o dizilerin genel tablodaki son hallerini Posta Gazetesi’nde Mesut Yar yazdı.

“0 küsür dizinin akıbeti ne olacak?

Ekranda şu anda 24 dizi dönüyor. Geçtiğimiz cumartesi sona eren “İnsanlık Suçu”nu (Kanal D) ve TRT 1’in veda eden “Aslan Ailem” dizisini de katarsanız 26. Beş tane de günlük dizi var. Tekrar dizileri listeye koymuyorum bile… Peki, yaz sezonu yaklaşırken ve diziler son düzlüğe girmişken kim, kaçıncı sırada yer alıyor, bilmek ister misiniz?

Kadın, Yasak Elma, İstanbullu Gelin, Söz...Ekrandaki 24 diziden kimler önde gidiyor? 7

İşte dizilerin toplam izleyici grubundaki reytinglerine göre sıralı tam listesi! İlk sırada “Sen Anlat Karadeniz” var. Onu izleyen diziler de sırasıyla şöyle.

“Diriliş Ertuğrul”, “Kadın”, “Söz”, “Çukur”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Arka Sokaklar”, “Bizim Hikaye”, “Yasak Elma”, “Savaşçı”, “Avlu”, “Yeni Gelin”, “İstanbullu Gelin”, “Aşk ve Mavi”, “Ufak Tefek Cinayetler”, “Çocuklar Duymasın”, “Mehmetçik Kûtulamâre”, “Fazilet Hanım ve Kızları”, “Vatanım Sensin”, “Kanatsız Kuşlar”, “Payitaht Abdülhamid”, “Cennet’in Gözyaşları”, “Siyah Beyaz Aşk”, “Adı: Zehra”, “İnsanlık Suçu”, “Kalk Gidelim” ve “Aslan Ailem”…”