Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu, büyük sürprizini açıkladı ama Türk hayranlarını üzdü!

Kadir Doğulu, büyük sürprizini açıkladı ama Türk hayranlarını üzdü!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisi ile gelen Kadir Doğulu, bir süredir ekranlarda yoktu. Ancak oyuncunun hayranları onu yeni sezonda bir dizide görmeyi umut ederken, bir başka sürpriz proje ile ortaya çıktı! Oyuncunun bir süredir üzerinde çalıştığı ve hazırlık yaptığı bir projesi vardı.

Konuyla ilgili ser verip sır vermeyen oyuncu, sonunda baklayı ağzından çıkardı! Kadir Doğulu, bir sinema filmine yapımcı ortağı oldu. Kazaklarla birlikte ortaklık yaptığı filmin çekimlerinin İstanbul’da başladığını da yaptığı son sosyal medya paylaşımıyla duyurdu oyuncu.

“Türkiye’de Kazak Ticareti” ismini taşıyan film için Kazak Tele Produc Pe isimli bir Kazak şirketi ile ortak olduklarını aktaran oyuncu, filmin sadece Kazakistan’da gösterileceğini de belirtti. Alim Yapım isimli bir şirketi olan Kadir Doğulu, Kazak oyuncu ve yapımcı Koyanbayev Nurlan ile bir poz vererek detayları yazdığı notta aktardı.

Türk hayranlarını üzen oyuncu, filmin yalnızca Kazakistan gösterimiyle sinemada yer alacağını ifade etti. Yapılan bu ortaklığın aynı zamanda Kazakistan ile dostluk bağını güçlendireceğini de ifade etti Kadir Doğulu.

İşte oyuncunun paylaşımı:

Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve yapım ortağı olduğumuz “Kazakh Business in Turkey” filmi çekimlerine İstanbul’da başladık. Film, şirketimiz “Alim Yapım” ve Kazak yapım şirketi olan “Kazak Tele Produc Pe” ortaklığı ile yakında Kazakistan halkı ile sinemalarında buluşacak. ( Filmin Türkiye gösterimi olmayacak) Şimdiden Kazak halkına iyi seyirler dilerim. Çekimler devam ediyor. Sevgili dostum Kazak oyuncu ve yapımcı @koyanbayevnurlan ve Ekibi ile tanışmaktan çok memnun oldum. Bu çalışmayı ve dostluğu Türk Ülkelerinin birliği açısından çok değerli buluyorum. İki kardeş ülke bir çok konuda yakınlaşmaya ve birlikte yürümeye devam edecektir. #turkiye???????? #kazakistan???????? #ortaktapım #AlimYapım #Sinema #film #set #moviemaking #movie #stage

******

We started shooting the movie “Kazakh Business in Turkey”, which we have been working on and we are a production partner at the same time. The film will soon meet the people of Kazakhstan in cinemas with the partnership of our company “Alim Yapım” and Kazakh production company “Kazak Tele Produc Pe”. (the film will not be shown in Turkey) I wish Kazakh people a good time. Shooting continues. I was very pleased to meet my dear friend Kazakh actor and producer Nurlan and his team. I find this work and friendship very valuable from the point of view of the unity of the Turkish countries. The two fraternal countries will continue to bond and walk together about many things…

Kadir Doğulu, büyük sürprizini açıkladı ama Türk hayranlarını üzdü! 7