Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’e bak, Nehir Erdoğan’a bak! Cesur tarzıyla hem şok etti hem alkışlattı

Benim Adım Melek’e bak, Nehir Erdoğan’a bak! Cesur tarzıyla hem şok etti hem alkışlattı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ühlü Oyuncu Nehir Erdoğan, şu sıralar TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisiyle gündemde. Başarılı oyunculuğuyla kendisinden söz ettiren Erdoğan, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri çeken bir isim. Özellikle paylaşımlarına düştüğü notlar, insanları düşünmeye sevk eden derin içerikler taşıyor.

Nehir Erdoğan, tavrı ve tarzıyla popüler dünyadan uzak bir hayat sürerken, duygu ve düşünce dünyasında da kendisini geliştirmeye, öğrenmeye çalışan ve bunları da sosyal medyadan zaman zaman anlamlı cümlelerle aktaran bir isim. Takipçileri, onun her fotoğrafının yanında, derin anlamlar barındıran sözler görmekteler.

Nehir Erdoğan, günlük hayatın kargaşasından uzak, çok daha evrensel mesajlar veren sözleri tercih etmekte paylaşımlarında. Yaptığı son paylaşıma da benzer bir mesaj iliştirdi. Takipçilerinden de beğeniler almaya devam ediyor.

Yorumları sınırlayan oyuncuya gelen mesajlardan da takipçilerinin yazdığı cümle ile ilgili kimi yorumları görülmekte. Ancak işin bir de görsel bir yanı var. Nehir Erdoğan, her ne kadar Melek karakteriyle ekranda daha geleneksel bir giyim tarzında izleyici karşısına çıksa da günlük hayatında daha cesur.

Özellikle farklı kombinleri yakıştırmakta usta olan oyuncu, kendine has ve içinden geldiği gibi giyinen bir isim. Son fotoğrafında da bu detayları görmek mümkün. Çorapları, bluzu, şortu ve ayakkabılarıyla farklı bir tarz oluşturmuş oyuncu. Kimi takipçileri de yaptıkları yorumlarda “Marjinal, kombin muhteşem, çorapların güzelliği, bu kreasyonuna bayılıyorum, Fransız şıklığı olmuş” şeklinde yorumlar yapmaktalar.

İşte Nehir Erdoğan’ın paylaşımı…

“Hayır. Yalnızca böyle olacağına inanıyorum. Başaramayacağınızı biliyorum. Evrende bir şey var, bilemiyorum, bir ruh, bir cevher, işte onu hiçbir zaman yenemeyeceksiniz.”
George Orwell – 1984
@kavunbrot
@cankarakulak
@cankarakulakyan
@aryasualtioklar
????????????‍????
???? @boratarhan
@boratarhandiary

Benim Adım Melek'e bak, Nehir Erdoğan'a bak! Cesur tarzıyla hem şok etti hem alkışlattı 7