Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, 2. sezonu yayınlanan Atiye için sürpriz paylaşımıyla yine dikkatleri çekti…

Beren Saat, 2. sezonu yayınlanan Atiye için sürpriz paylaşımıyla yine dikkatleri çekti…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in orjinal Türk dizilerinden birisi olan Atiye’nin 2. sezonu dün akşam (10 Eylül) yayınlandı. Bir süredir diziyi merakla bekleyenler, sezonu izlemeye başladı ve beğenilerini de hem oyuncularla hem de diğer izleyicilerle sosyal medyadan paylaşıyorlar.

Diziyle ilgili kendisine de gelen yorumlar üzerine Beren Saat, ekip arkadaşlarıyla verdiği bir pozu instagram’dan paylaşarak herkese teşekkür etti. Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger ve Tim Seyfi ile poz veren oyuncu, dizideki düğün sahnesi sırasında çekildiği anlaşılan fotoğrafıyla herkese teşekkürlerini iletti.

Duygusal mesajlar ve destek mesajları aldığını da yaptığı paylaşımdaki notuyla aktaran oyuncu, “Ben de bizimle gurur duyuyorum” diyerek diğer oyuncu arkadaşlarına da gönderme yaptı. Diziyi izleyenlere ‘iyi seyirler’ dileyen oyuncu, sette çok eğlendiklerini de ekledi.

Hem İngilizce hem de Türkçe not düşen oyuncu, aynı zamanda pek çok ülkede de The Gift adıyla izlenen dizinin hayranlarına da mesajlarını ulaştırmış oldu.

İşte Beren Saat’in paylaşımı:

Are we cool or whaaaaa? ???? Atiye’yi hemen izleyen, sevgisini destegini paylasan herkese ve duygusal mesajlariniza cok tesekkur ederim. Ben de bizimle gurur duyuyorum/ Thanks to everyone for love, support and extremely emotional messages. I’m proud of us too ???? #Repost @timseyfi
・・・
Bugün o gün/ Today is the day:
„Atiye-The Gift“ 2. sezon/2nd season new 8 episodes @netflix
Iyi seyirler. Biz çok eğlendik sette. Sizleri seviyorum!
Have fun watching it. We’ve had a lot of fun together on the set. Love u all!!! ❤️❤️❤️❤️

@atiyethegiftnetflix @netflixthegift
@berenn_saat @mehmet.gunsur @melisasenolsun @metinakdulger
and.. @senankaraa @basakkoklukaya @civancanova @meralcetinkaya @painofkermit @cezmibaskin

Beren Saat, 2. sezonu yayınlanan Atiye için sürpriz paylaşımıyla yine dikkatleri çekti... 7