Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’le ilgili çıkan o haberi yalanladı!

Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’le ilgili çıkan o haberi yalanladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – TRT1 ekranlarındaki Vuslat dizisiyle ekranlara gelen Kadir Doğulu, Tohum Otizm Vakfı’nın bir projesine destek vermek için bulunduğu mekanda magazincilerin sorularını yanıtladı.

Bir kaç gün önce magazinde yer alan Neslihan Atagül’ün Nişantaşı’nda ağbisi ile bir lokmacı açtığı ve kapatmak zorunda kaldığı haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Kadir Doğulu, haberleri görünce şoka uğradığını, dükkanın eşinin ağbisinin olduğunu ve kendilerinin herhangi bir ticari veya organik bağları olmadığını ancak ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'le ilgili çıkan o haberi yalanladı! 7

Kendisinin de bir dönem ticaretle uğraştığını ama şu anda oyunculuğu tercih ettiğini söyleyen Kadir Doğulu, “Herkes bildiği işi yapsın. Ben yiyecek içecek sektöründe 15 yıl dirsek çürüttüm. Kendimize ait bir yer yaratma hayalimiz yıllardır var Neslihan’la ama oyunculuk da tam zamanlı iş, ticari atılım da tam zamanlı iş. O yüzden biriyle ilgilenmeniz gerekiyor. Belli bir aralık bekliyoruz. O aralığı yakaladığımızda yapmak istiyoruz” diye konuştu.