Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu yine karavanla tatile gidiyor… Üstelik çok uzaklara…

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu yine karavanla tatile gidiyor… Üstelik çok uzaklara…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü oyuncu çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, tatillerini karavanda geçirmeyi tercih ediyor.

Bu yaz da durumun değişmeyeceğini söyleyen Kadir Doğulu, rotalarını da açıkladı.

Tohum Otizm Vakfı’nın bir kampanyasına destek için kıyafetlerini ve bazı aksesuarlarını bağışlayan Kadir Doğulu, magazincilerin farklı sorularını da yanıtladı.

Uçankuş’un yayınladığı röportajda yer alan açıklamasında Kadir Doğulu, hem keşif hem de tatil için bu yılki rotalarını belirlediklerini aktardı.

İç Anadolu ve yakın Avrupa’ya gideceklerini anlatan Kadir Doğulu, gittikleri yerlerde dokümantal çalışmalar yapacaklarını ifade ederek “Aradan tatili de çıkartırız. Yine karavanla gideceğiz çünkü bir çok noktaya” diye konuştu.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu yine karavanla tatile gidiyor... Üstelik çok uzaklara... 7

Ünlü oyuncu, karavan tatilini seçmelerindeki en büyük nedenin evcil hayvanları olduğunu anlattı. Köpekleriyle birlikte tatile gitmekte zorlandıklarını, kimi mekanlara alınmadığını, bu nedenle de karavanı tercih ettiklerini belirterek “Köpeklerimiz çocuklarımız gibi oldu. Bu ülkede evcil hayvanlardan inançları veya korkuları sebebiyle uzak duruyorlar ve mekan sahipleri de almıyorlar bu sebeple. Biz de bu nedenle kendi formülümüzü ürettik. Evimizi sırtımızda taşıyoruz. O yüzden dünyayı ve Türkiye’yi karavanla geziyoruz. En güzel tarafı bu. Hem birbirimizden hem de hayvanlarımızdan ayrılmıyoruz. Bir de yolculuk beraber, evi kurmak beraber, evi toplamak beraber. Paha biçilmez anlar yaşıyoruz” ifadesini kullandı.