Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadir Doğulu’nun hala mektup yazdığını söylesek inanır mısınız?

Kadir Doğulu’nun hala mektup yazdığını söylesek inanır mısınız?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Kadir Doğulu, Ayten Alpün’ün youtube kanalındaki sohbet programında konuk oldu.

Dijital dünya sayesinde artık insanlar arasındaki mesafelerin kalmadığını anlatan Kadir Doğulu, “Günümüz teknolojisinde iletişim kurmak zor değil, yol yapmak zor ama. Artık ülkenin sınırları kalmadı. Her şeye sahip olabiliyorsunuz dijital dünyada. Belki dokunamıyorsunuz ama görüntülü konuşabiliyorsunuz” diye konuştu.

Telefonun çok az olduğu dönemlerdeki hatıralarından bahseden Kadir Doğulu, mektup yazma konusu konuşulurken, “Biz yazıyoruz bazen. Hoşumuza gidiyor” ifadesini kullandı.

Çok kitap okuduğunu da anlatan Kadir Doğulu, kitabın verdiği hazzı ve doygunluğu televizyonun veremediğini de belirtti. Boş olduğu zamanları kitap okuyarak doldurduğundan bahseden Doğulu, “İnsanın gerçek ritmine dönmesini sağlıyor. Doğru düşünmesini… ” dedi.

Ünlü oyuncu kitap okumak kadar yazmanın da insana iyi geldiğini belirtti ve “Benim defterlerim var, ben yazmayı çok severim. Genelde şiir yazarım. Sayfalarca, saatlerce yazdığımı bilirim” şeklinde konuştu.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.

Kadir Doğulu Hakkında

Küçük Sırlar dizisinde Ali karakteriyle 2010 yılında ekranda görmeye başladığımız Kadir Doğulu, Çakıl Taşları dizisinin ardından Pis Yedili’de Bayrampaşalı Güney olarak izleyicinin karşısındaydı.

Fatih Harbiye dizisinde Macit karakterine hayat veren Doğulu, dizideki rol arkadaşı Neslihan Atagül ile sette yakınlaştıktan sonra sevgili olmuş ve sonra da evlenmişler idi.

Sevdam Alabora dizisinde Gökhan, Beyaz Gece’de Alper, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Mehmet Giray Han, Bana Sevmeyi Anlat’ta Alper ve Babamın Günahları’nda da Ozan karakterlerine hayat verdi.