Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu’nun Vuslat paylaşımına ilgi büyük oldu

Kadir Doğulu’nun Vuslat paylaşımına ilgi büyük oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, TRT 1 ekranında izleyicilerle Pazartesi günleri buluşan Vuslat dizisinde Aziz karakterine hayat veriyor.

Doğulu, instagram hesabından Vuslat dizisinin 16. bölümünden 2. fragmanını paylaştı.

Doğulu’nun hayranları çok etkili ve başarılı bir bölümün geldiğini düşündüklerini yorumlarda belirmekte.

Video izlenme sayıları da 50 dikakada 30 binin üzerindeydi. 10 bine yakın da beğeni yapılmıştı.

Doğulu’nun hayranları bölümü heyecanla bekliyor ve Aziz karakterinin neler yapacağını soluksuz izleyecekler.

İşte o paylaşım:

#vuslat Pazartesi günü Trt1 de!

 

Vuslat 16. bölümünde neler olacak?

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar’ın paylaştığı dizinin 16. bölümünde yaşanacakların detayı şöyle:

Tutuklanma kararını sükûnetle karşılayan Aziz, bu sırada hayatını kökten değiştirecek bir karar veriyor. Yine iddialı olayları ekrana taşıyacak olan Vuslat dizisi, yeni bölümüyle TRT1 ekranında fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Aziz’in cezaevinde can güvenliği tehlike altına girerken, koğuşta da dışarıda öğrenemediği sırların kapısını aralamaya devam eder.

Aziz’in tutuklanmasını izlemek zorunda kalan Tahsin, bir yandan ailesine gelen tehditlerle uğraşırken diğer yandan geçmişiyle yüzleşmeye devam eder. Abisinin durumundan habersiz olan Kerem, kendi gerçekleriyle yüzleşmektedir.

Feride’nin yaşayacağı büyük şok geçmiş anıları hatırlamasına sebep olur. Aziz’i kurtarabilmek uğruna, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, kader karşında yenilgiye uğrayacak ve oda kendi imtihanıyla yüz yüze kalacaktır.