Ana sayfa Dizi Fragmanları Ali Vefa bittin sen! Tanju çıldırdı, Mucize Doktor’da olay var!

Ali Vefa bittin sen! Tanju çıldırdı, Mucize Doktor’da olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi ikinci sezonunda izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya devam ediyor. Taner Ölmez’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü de yine heyecanlı ve duygusal anlara sahne olacak.

Dizinin 34. bölümünü 22 Ekim Perşembe akşamı izleyebilirsiniz. Ali Vefa’nın yine hislerine yenildiği ve içindeki iyiliğin fışkırdığı anlara tanıklık edeceksiniz. Otizmli bireylerin de toplum içinde varlık sergileyebileceğinin en güzel kanıtı oldu bu dizi…

Ali Vefa karakterinde de Taner Ölmez yine harikalar yaratıyor. Yeni bölümde kaybolan minik Tolga’yı bulmak için, Tanju Beyin talimatına aykırı gelerek hastaneyi terk eden Ali Vefa her yerde onu arayacak. Ali’nin çocuk yüreği Tolga’nın sokaklarda başıboş dolaşmasına izin vermiyor.

Ancak hastanede işler öyle yürümüyor. Ali Vefa’yı arayan Tanju Bey, “Ali bittin sen” diyerek başına bela aldığını belirtiyor… Taner Ölmez’in yanı sıra; Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Reha Özcan, Seda Bakan gibi isimlerin buluştuğu Mucize Doktor dizisinin 34. yeni bölümünde yine izleyicileri çok etkileyecek sahneler var.

Videodan 34. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.