Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu’yu soğuk bulanlar bile bu programda sevdi; hem güldürdü hem düşündürdü!

Kadir Doğulu’yu soğuk bulanlar bile bu programda sevdi; hem güldürdü hem düşündürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’de Zeynep Ocak’ın sunduğu Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programının konuğu Vuslat dizisinde Aziz karakteri ile izlediğimiz Kadir Doğulu oldu.

Doğulu, “O Ses Türkiye yılbaşı programına çağrıldın mı?” şeklindeki soruya, “Çok şükür hayır. Ama mesela öyle programlara çağrıldım. Şarkı söyleyip gelirini bazı derneklere bıraktığımız” diye konuştu.

Hiç sinema filminin olmadığını söyleyen Kadir Doğulu, “Ya gerçekten dibine kadar gişe filmi olacak, dört dörtlük planlanmış olacak. Ya da hakikaten sanat için, gişe ile alakası olmayan olacak. Hakkını veremeyeceksem yapmamayı tercih ediyorum” diye konuştu.

“Biz kapı kapatmayız,pencere de kapatmayız, içeriye temiz hava girmesi için. Bunun da bazı avantajları ve dezavantajları var. Kapıyı köpeklerimiz istedikleri zaman girip çıksınlar diye kapatmıyoruz” diye konuştu ve eşi Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisi için yaptığı hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

Evde bir kadın ve erkek karakterinin karşılıklı hararetli konuşma sahnesini birlikte canlandırdıklarına değinen Kadir Doğulu, komşularının kavga ettiklerini sandıklarını ve sessiz sessiz kapıdan geçip gittiklerini söyledi.

Doğulu, “Komşularımız içeriye giriyor konuşarak, bizi duymaya başlayınca birden sesleri kesiliyor.Kulak kabartıyoruz çünkü. Birbirimize yüksek yüksek. Diyorlar ki, bunlar kavga ediyorlar. ‘Sus sus sus, rahatsız etmeyelim’ diyorlar” diyerek evde sahneleri eşi ile birlikte çalıştıklarını anlattı.

Eşi Neslihan Atagül’ün çok yetenekli olduğunu ve o kaynağından faydalanması gerektiğini düşündüğünü anlatan Kadir Doğulu, eşi ile karşılıklı olarak bu şeklide birbirlerinden beslendiklerini anlattı.

“İlk bana senaryo geldiğinde hemen onunla paylaşıyorum” diyen Doğulu, senaryoları aynı anda okuduklarını ifade etti.

Eşinin komik yanlarının da olduğunu ifade eden Kadir Doğulu, “Uyanır uyanmaz başlıyor incilerini dökmeye” dedi. Doğulu, kendisini şanslı hissettiğini de belirtti.

Kadir Doğulu’nun verdiği mesajlardan bazıları şöyle:

“Okulda eziğin önde gideniydim… Gerçekten, sesim çıkmazdı.Mersin’de… Hep devlet lisesindeydim.Üniversite hayatımda bir şekilde vakıf üniversitesi gitme fırsatı buldum. Onun dışında sessiz,sakin, sürekli dalga geçilen birisiydim. Sonradan açıldım.”

“Evi yakıyordum. Dişlerimi kırdım.Evden kaçtım.İnat olsun diye.Caminin avlusuna saklandım. Ağaca çıktım, hepsini izliyorum.Beni arıyorlar ya, mutlu oluyorum.Böyle şeyler yaşadım, inadım inat.”

“Kemal de öyledir annem de melektir.”

“Depresyona girmem. Girmedim demek ki. Çok ağır şeyler geçirdim, kayıplar, hastalıklar, neşemi kaybetmedim. Bu bir lütuf… Duygunun, acının, duyguların bana ait olmadığının farkındayım.Asıl olan iç güdü oradan gelen neşe ve zevk.”

“(Eline bardağı alıp) Bunun ağırlığı ne kadardır sence. Mevzu ağırlığı değil.Mevzu elinde ne kadar tuttuğun. Bunu acı ve mutluluk de. Ne kadar tuttuğun ile alakalı.3 dakika içinde tutup bırakırsan sana ait değil. 3 saat tutarsan sana ait oluyor, omuzun ağrıyor, kolun ağrıyor. Bunu yıllarca tutarsan depresyona giriyorsun.”

Bir hayranını yakın zaman önce evlerine kabak tatlısı gönderdiğini anlatan Kadir Doğulu, “Muhteşemdi hayatımda yediğim en güzel kabak tatlısıydı” diye konuştu. Oyuncu, hayranının adını yazmadığını, ancak çok güzel paketlediğini, yemek ile yememek arasında da ilk başta kararsız kaldıklarını söyledi.

Doğulu’nun bu röportajına yorum yapan izleyiciler ünlü oyuncuyu farklı tanıdıklarını ama bu program ile daha iyi tanıma fırsatı bulduklarını ifade eden ifadeler kullandı. Doğulu’yu sempatik ve saygılı bulan hayranları, enerjisini beğendiklerini belirttiler.

Sarhoş olduğu bir gün tuvalette uyuduğunu anlatan Kadir Doğulu, arkadaşlarının kendisini uyurken bulduğunu anlattı. 25-26’lı yaşlardayken yaşadığı bu olayın sebebinin de setlerde aşırı çalışması ve yorgun olması olduğunu anlattı.

Kadir Doğulu’nun yer aldığı programın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.