Ana sayfa Sinema Kadro müthiş! Netflix için çekilen Beni Çok Sev’den beklenen haber geldi

Kadro müthiş! Netflix için çekilen Beni Çok Sev’den beklenen haber geldi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Netflix Türkiye için çekilen projelere bir yenisi daha eklenecek. Bir süre önce hazırlıkları sürdürülen projeyle ilgili bilgiler medyaya yansımıştı. Son gelen haberde filmin çekimlerinin başladığı duyuruldu.

Pek çok oyuncu son dönemde Netflix için çekilen projelerde oynamayı tercih etmeye başladı. Zira ekranda büyük emek sarf edilerek yayınlanan yapımlar kısa sürede apar topar final yaptırılması, hem izleyicinin hem de oyuncuların canını sıkıyor.

Bu nedenle Netflix, oyunculara pek çok anlamda yeni bir alan açıyor. Her şeyden önce farklı ülkelerde de diziler ve filmler yayınlanıyor. Ayrıca oyunculara daha özgür ve cesur senaryolarda oynama imkanı sunuyor. Popüler Türk oyucularının yer aldığı yapımlardan ilki Hakan Muhafız olmuştu.

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin oynadığı ve fantastik bir hikaye olan Hakan Muhafız’ın ardından Aşk 101, Atiye gibi yapımlar geldi.

Şimdi de ‘Beni Çok Sev’ isimli proje gündemde. Filmin yönetmenliğini Aras Bulut İynemli’nin başrolünde oynadığı çok ses getiren ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin de yönetmenliğini yapan Mehmet Ada Öztekin’in üstleniyor.

Filmin tüm kadrosu ile ilgili net bir bilgi yok ama Ercan Kesal gibi usta bir isim, Songül Öden gibi güçlü bir oyuncu ve Sarp Akkaya gibi oynadığı rolleri fenomene dönüştüren genç ve başarılı bir ismin yer aldığı film, muhtemelen oyunculuklarıyla çok konuşturacak.

Çekimleri bugün başlayan film O3 Medya imzasını taşıyor.

Kadro müthiş! Netflix için çekilen Beni Çok Sev'den beklenen haber geldi 7