Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisinde Ali Ersan Duru, partneri Aleksandra Nikiforova’ya iyi tahammül ediyor!

Kalbimin Sultanı dizisinde Ali Ersan Duru, partneri Aleksandra Nikiforova’ya iyi tahammül ediyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Kalbimin Sultanı dizisinde Ali Ersan Duru ile Aleksandra Nikiforova’yı birlikte izliyoruz.

İyi bir uyum yakaladıkları gözlenen ikili, sadece rol arkadaşı değliler, gerçek bir dost oldular.

II. Mahmut karakterine hayat veren Duru ile Anna’yı canlandıran Aleksandra Nikiforova, birlikte rol almanın keyfini sürüyor.

Ancak dizinin reytingleri pek iç açıcı değil. Bu noktada ikilinin birliktelikleri uzun sürer mi işte burası soru işareti.

Milliyet gazetesine konuşan Duru ve Nikiforova, diziyle ilgili bilgiler verdi.

Ali Ersan Duru, dönem dizilerinin her zaman bir risk olduğunu belirtti ve şöyle konuştu: “Ama genel bakıldığında tutan ve halkımızın sevdiği bir tür. İyi yapıldığı, ciddi hazırlanılıp çalışıldığı sürece, başarılı olduğunu görüyoruz. ‘Kalbimin Sultanı’, bugüne kadar en sevdiğim ve keyif alarak oynadığım proje.”

Kalbimin Sultanı dizisinde Ali Ersan Duru, partneri Aleksandra Nikiforova'ya iyi tahammül ediyor! 7

Rol arkadaşı hakkında da konuşan Duru, “İyi bir partner uyumu sergilediğimizi düşünüyorum. Bunu ekrana da yansıttığımıza inanıyorum. Hızlı bir şekilde Türkçeyi öğrendi. Hâlâ pratiğini de yapıyor. Türkçe espirileri ve metaforları çok güzel söylüyor” diye konuştu.

KALBİMİN SULTANI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

“ALİ GAYET SABIRLI DAVRANDI”

Aleksandra Nikiforova ise Türk dizi sektörünü pek tanımayan bir isim. Ali Ersan ile gerçek bir dost olduklarını anlatan güzel oyuncu, “Setten 1. 5 ay önce çalışmaya başladık ve Türkçem sıfırdı. Gerçekten Ali, tüm zorlukları karşıladı ve bana gayet sabırlı davrandı. Alıştık birbirimize, sadece rol arkadaşı değil, gerçek dost olduk” dedi.