Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı, gülmekten kırıp geçiriyor! 4. bölüm ön izlemeye, izleyici bayıldı!

Kalbimin Sultanı, gülmekten kırıp geçiriyor! 4. bölüm ön izlemeye, izleyici bayıldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV’nin yeni yaz dizisi Kalbimin Sultanı, bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova ve Emel Çölgeçen’in oynadıkları dizi, her bölümüyle daha da çok ilgi çekmeye ve konuşulmaya başlandı.

Rus oyuncu Aleksandra Nikiforova’ya gittikçe alışan izleyiciler, Ali Ersan Duru ile ekranda iyi partner olduklarını düşünüyor.

İlk bölümüyle düşük reyting almasına karşın 2. ve 3. bölümleriyle reytingini gittikçe yükselten dizinin, yavaş ama emin adımlarla yürüdüğü görülüyor.

Dönem dizilerinden farklı olarak komedi unsuruyla da öne çıkan dizi, Anna ve Sultan Mahmud arasında yaşanan sahnelerle de dikkat çekiyor.

İçin için birbirlerine tutulmaya başlayan Anna ve Sultan Mahmud’un bu hafta bahçede daha da yakınlaştığı anlara şahit olacağız.

Anna’nın kendisini sürekli takip ettiğini farkeden Sultan, yeni bölümde ona ok atmayı öğretmeye çalışacak.

Kalbimin Sultanı, gülmekten kırıp geçiriyor! 4. bölüm ön izlemeye, izleyici bayıldı! 7

İlk kez bu kadar yakınlaştıkları anlar, izleyenleri de meraklandırdı.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan ön izlemede, sahneyi gören izleyiciler, yeni bölümü heyecanla beklediklerini dillendiriyorlar.

KALBİMİN SULTANI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada yapılan yorumlarda hayli ilgi gören bu sahne, Anna’nın tavırları nedeniyle aynı zamanda çok da güldüreceğe benziyor.

Anna ve Sultan Mahmud’un yakınlaşmasını bekleyen izleyenler de bu sahneden pek memnun. İkilinin hallerini çok komik bulanlar, eğlenceli ve romantik bir bölümün geldiği yorumlarını yapıyorlar sosyal medyada.

İşte izleyicinin çok beğendiği ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Anna, her şeyi Sultan Mahmud’a anlatmaya karar verir…

Anna, Sultan Mahmud’a olan duygularının farkında, ondan uzak durmaya karar verir ama bu nasıl mümkün olacaktır?

Saliha’nın ise cezası sürmekte, Anna’dan özür dilemeye de, geri adım atmaya da niyeti yoktur. Hoşyar Sultan’nın yeni planı ise Saliha’yı çok daha büyük sorunların içine atacaktır.

Diğer tarafta ambarda yakalanan ağır yaralı adam bir türlü iyileşmemekte, iltihap giderek vücudunu sarmaktadır. Onun yaşaması ve konuşması Sultan Mahmud için elzem, Esma Sultan içinse öldürülmesi şarttır.

Dimitri Anna’dan adamı öldürmesini ister. Babasının ölümü ile tehdit edilen Anna her şeyi Sultan Mahmud’a anlatmaya karar verir ama işler beklediği gibi yürümeyecektir.