Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi 57. bölümde Hacı Hüseyin, evi terk ediyor!

Kalk Gidelim dizisi 57. bölümde Hacı Hüseyin, evi terk ediyor!

tarafından zk zk

TRT 1 ekranlarında büyük ilgiyle izlenilen, usta oyuncu kadrosuyla izleyicilerine aile olmayı keyifli bir şekilde aktaran ‘Kalk Gidelim’ ‘de Hacı Hüseyin evi terk ediyor..

Kalk Gidelim’de bu hafta neler olacak?

Meryem’e bomboş meydanda düğün yaptırdıkları için Hacı Hüseyin çocuklarına çok kızar ve Meryem’in yanına gidip kırılan kalbini onarmaya çalışır. Daha sonra eve gelen Hacı Hüseyin yanına Hatice’yi de alıp evi terk eder. Seyfettin, Mustafa Ali ve Nuriye başta olmak üzere ev halkı Hacı babalarının ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışır. Ve sonunda Hacı Hüseyin hiç beklenmedik bir hamle yaparak kardeşleri şok eder.

Kalk Gidelim dizisi 57. bölümde Hacı Hüseyin, evi terk ediyor! 8

Diğer yandan Canberk önemli bir iş için şehir dışına giderken bir anlık dikkatsizlik sonucu Nehir’in arabasına çarpar. Nehir, annesinin vasiyeti üzerine babasının izini bulmak için Sefer Zeytin’in yanına gelmektedir. Bu iz sürme Nehir için yepyeni bir maceranın da kapısını aralayacaktır. İstanbul’da başarılı olduğu işini, kariyerini bırakıp babasını bulmak için Muğla’nın Yeşilyurt Köyü’ne gelen Nehir, ilk olarak Canberk’le karşılaşır ve o karşılaşmanın sonucundaki kazada Nehir’in arabası tamirciye çekilir. Canberk şehir dışındaki işi koşturmak istedikçe karşısına Nehir çıkacaktır.
Kalk Gidelim dizisi 57. bölümde Hacı Hüseyin, evi terk ediyor! 9

Yeni evli çiftlerimiz Veli Duru ve Şakir ile Dudu arasında balayı yarışı başlar. Şakir balayı için Bodrum’da bir otel ayarlar fakat Dudu, Veli’nin Duru’ya yapacağı jesti duyunca Şakir’den aynısını ister.

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Onur Seyit Yaran, Nilay Deniz, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Kalk Gidelim 57. bölüm fragmanı: