Ana sayfa Sosyal Medya Kalk Gidelim dizisi sosyal medyada yok hükmünde!

Kalk Gidelim dizisi sosyal medyada yok hükmünde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Dizi yarışında sosyal medya desteğinin etkisi var. Çok büyük olmasa bile en azından izleyicileri bir araya toplaması, gündem oluşturması ve konuşulmasını sağlaması, internet haberlerine konu olması gibi önemli faydaları var.

Ancak TRT1’in dizileri için sosyal medya biraz sıkıntılı bir alan. Nedense TRT1 dizilerine sosyal medyada yeterince ilgi gösterilmiyor. Bunda kurumun bu alana fazla yatırım yapmaması da etkili olabilir ama genel olarak izleyicilerin dizilerini savunmak adına çok da çaba harcamadığına şahit oluyoruz.

3. sezonuyla TRT1 ekranında devam eden Kalk Gidelim dizisi, başarılı performansını sürdürüyor. Dizinin 96. bölümü 1 Şubat Cumartesi akşamı yayınlandı. Yeni başlayan Zümrüdüanka dizisine 22 binin üzerinde ileti gelirken, Kuzey Yıldızı dizisi için 5 binin üzerinde ileti paylaşılır iken, Kalk Gidelim için 1 Şubat günü sadece 181 ileti twitter ortamında yer aldı.

Reytinglerde de düşüş sergileyen ve 3. sezonuyla yavaş yavaş eski havasını kaybetmeye başlayan Kalk Gidelim dizisi, yine de çok büyük sayıda izleyici kitlesini peşinden sürüklüyor. 1 Şubat 2020 akşamı AB grubunda 7. sırada yer alan Kalk Gidelim, totalde ise ilk 10 yapım arasına giremedi.Dizi ABC1 grubunda ise 9. sırada kendisine yer buldu.

Kalk Gidelim dizisi ekibinin sosyal medyaya da önem vermesi ve dizinin izleyicilerini bu alanda da konsolide etmek adına çalışmalar yapması iyi olacaktır.

97. yeni bölümü ile 8 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Kalk Gidelim’den ilk görüntüler de paylaşıldı. İşte 97.bölüm fragmanı: