Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisi tuttu, reytingler bunu söylüyor!

Zümrüdüanka dizisi tuttu, reytingler bunu söylüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Zümrüdüanka dizisinin 2. bölümü 1 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı yapım için 2. bölümün sonuçları büyük önem taşıyordu. İlk bölümde iyi başlayan dizinin, ikinci bölümde aynı izleyicileri yine ekran başında toplayıp toplayamayacağı merak konusu olmuştu.

Reyting sonuçları ortaya çıktı ve Zümrüdüanka dizisinin başarısı bir kez daha tescillendi. Fazilet Hanım ve Kızları, Elimi Bırakma ve ardından Zümrüdüanka… Alp Navruz üst üste 3 dizi seçiminde de ne kadar başarılı olduğunu da gösterdi.

Ceren Yılmaz’ın performansı noktasında eleştiriler sosyal medyada bitmek bilmiyor. Ama bu durum reytinglere pek de etki etmiş gibi değil. Zümrüdüanka, 2. bölümüyle Kuzey Yıldızı’nı geçemedi ama çok iyi oranlar elde ederek önemli bir rakip olduğunu da gösterdi.

Zümrüdüanka 2. bölümüyle totalde 6.50 reyting ile ikincilik aldı. AB grubunda 4.35 reytingle 4. olan dizi, ABC1 grubunda ise 5.81 reytingle 3. durumda bulunuyor.

blank

Sosyal medyada ise Zümrüdüanka, Kuzey Yıldızı’nı çoktan geçti… Dün akşam sosyal medya verilerine bakıldığında Zümrüdüanka 22 bin 304 ileti ile en çok konuşulan dizi oldu.

Kuzey Yıldızı dizisi 5 bin 493 ileti ile ikinci olurken, Kalk Gidelim için sadece 181 ileti atılması şaşırttı.

blank