Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde böyle sahneler olmasın!

Kalk Gidelim dizisinde böyle sahneler olmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, başarılı performansı ile 3. sezonunda da ilgi görmeye devam ediyor. Cumartesi akşamlarının neşesi konumundaki dizi doğal ortamıyla da izleyicilere ekranda farklı görüntüler sunuyor.

Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Emin Gürsoy, Hayrettin gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide 93 bölüm geride kaldı. Çekimlerine Muğla halkının da büyük ilgi gösterdiği Kalk Gidelim, Saburhane ve Yeşilyurt mahallelerinde çekilmekte.

Diziye yönelik sosyal medyada birçok olumlu yorum görebilirsiniz. Özellikle Ufuk Özkan’a Seyfettin rolünün çok yakıştığını belirten hayranlar, üzüntülü halinin bile komik olduğu değerlendirmesi yapıyor.

Köyde aksiyonun ve olayların bitmemesine vurgu yapan bir izleyici, “Bizim köyde tek aksiyon komşunun davarı bizim bahçemize girer o kadar” diyerek gülümsetirken, bir başka izleyici ise Seyfettin’in kelepçelendiği 94.bölüm fragmanındaki sahneden rahatsız olduğunu dile getirdi.

İzleyici mesajında, “Haftanın stresini attıran dizi diyorsunuz, bu dizide kelepçe gibi şeyler olursa biz nasıl stres atalım?Artık bu dizide kelepçe falan olmasın” diye isyanda bulundu.

Dizinin hiç bitmemesini isteyen izleyiciler, geçtiğimiz hafta yayınlanmadığı için de TRT1’e sitemde bulundu.