Ana sayfa Güncel Haberler Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın özlemi ile yaşıyor!

Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın özlemi ile yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisi,geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında izleyicilere veda etmişti. Yenilenen bölümlerinde dizinin senaryosuna eklenen yeni hikayelerle güldüren, gülümseten bir yapımın drama kayışını da görmüştük.

Çocuklar Duymasın dizisi birçok izleyici için akıllarda kalan ve geçmişin güzel hatıralarını barındıran bir yapım. Ancak bazı izleyiciler ise yapımın ekranda olmasını arzu ettiklerini dile getiriyor. Oyuncular da yapımcı Birol Güven de dizinin ekranda olmasını çok istiyor ama reytinglerin iyi gelmemesi zaten ekrandan kaybolmasının da sebebiydi.

Dizide Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ, geçmişten bir hatıra paylaştı. Çocuklar Duymasın ekibinin bir araya geldiği buluşmanın fotoğrafını tbt etiketi ile yayınlayan Pınar Altuğ’a büyük beğeni geldi.

Zeyno Gönenç, “Ay ne güzel geceydi” diye not bırakınca Altuğ da “Hadi yine terarlayalım” teklifinde bulundu.

İşte Pınar Altuğ’un paylaşımı:

#tbt @karadagli.tamerr @zgunenc @emelmuftuoglu @birolguvenmint @burcuguven2 @meleksahin35 @furkankizilay @bengisusigneb @bortekay @altug_kasapbasoglu #Yagmur #Cem #Oya @cocuklarduymasinmint

Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın özlemi ile yaşıyor! 7