Ana sayfa Sosyal Medya Kalk Gidelim dizisinin başrol oyuncusu resmen çiftçi oldu!

Kalk Gidelim dizisinin başrol oyuncusu resmen çiftçi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kalk Gidelim dizisi 3.sezonunda da başarılı performansı ile yoluna devam ediyor. 100 bölümü aşan ve dalya diyen yapım, eğlenceli sahneleriyle izleyicileri mutlu ediyor.

Kalk Gidelim aynı zamanda en organik ve en hayvansever dizi olma konusunda da iddialı. Muğla’da çekimlerine devam edilen dizinin başrol oyuncularından Mehtap Bayri’nin bölgeden ve yaşadıklarından etkilenerek çiftçilik yapmaya başladığı ortaya çıktı.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Kalk Gidelim Ormanı’na fidan dikimi için Muğla’nın Yeşilyurt ilçesindeki sete gitti ve Mehtap Bayri’nin çiftçilik macerasını kendisinden dinledi.

Konuyu köşesinde yazan Ali Eyüboğl’ya açıklama yapan Mehtap Bayri, Muğla Yeşilyurt’tan 10 dönüm tarla aldı ve ekmeye de başladı.

Ünlü oyuncunun şu sözleri birçok kişinin de hayalinde olan köy hayatının zevkli yanlarını anlatıyor: “İlk hasat ettiğim zeytinlerden zeytinyağının süzülmesini, ürüne dönüşmesini beklemek inanılmaz heyecanlıydı. Büyülendim. ‘Bu yetmez’ dedim. Arazideki bütün ağaçların bakımını yaptım. Setler oluşturduk, budamalar yaptık, su yollarını açtık. Toprak emek istiyor, karşılığında nimet veriyor. İlk yıl 150’ye yakın fidan, 21 tane ata zeytin diktim, hepsi tuttu. Muğla Ziraat Odası’na kaydoldum, resmi bir çiftçiyim.”

Mehtap Bayri’nin “Girişimçi Çiftçi Destek Ödülü” de bulunuyor.