Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalk Gidelim dizisinin neden final yaptığı ortaya çıktı!

Kalk Gidelim dizisinin neden final yaptığı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında 4. sezonu devam eden Kalk Gidelim dizisinin final yapmasından izleyicileri bir hayli mutsuz oldu… 135. bölümü ile birlikte 31 Aralık Perşembe akşamı son kez ekranda yerini alacak olan Kalk Gidelim, aynı zamanda TRT1’in yılbaşı programı olarak da öne çıkıyor…

Staff Film imzalı olan dizinin final bölümünün konukları ise Gülşen, Kubat ve Göksel olacak. Şarkılarıyla yılbaşı akşamını keyiflendirecek olan bu üç ismin yanı sıra, dizinin final bölümünde de yine eğlenceli anlar yaşanacak. Staff Film’in sahibi Eyüp Üstün, dizinin neden final yaptığına yönelik bir açıklamada bulundu. Üstün, birçok dizi hayranının çok merak ettiği final nedenini şu şekilde belirtti:

“Hem oyuncu kadromuz, hem de teknik ekibimiz yaklaşık 4 senedir ailelerinden uzakta yaşıyorlar. Pandemi döneminin de etkisiyle İstanbul’a gidiş-gelişleri de sınırlandırmak durumunda kaldık. Bu süreçte hem fiziki, hem de psikolojik olarak daha çok yorulan ekibimizi ailelerine kavuşturmanın iyi olacağını düşündük. Projemizi en güzel şekilde sonlandırmak üzere Yılbaşı akşamı ekrana gelecek olan 135. Bölümde bize yakışan en yüksek enerjimizle seyircimize veda edeceğiz. Kanalımız TRT1’e, tüm ekibimize ve seyircimize teşekkür ediyorum.”

Kalk Gidelim dizisinin neden final yaptığı ortaya çıktı! 7

Eyüp Üstün, konuk sanatçıların dizinin final bölümündeki oyunculuk performanslarıyla ilgili şunları söyledi:

“Dizimiz yılbaşı akşamı yayınlanacak final bölümünde konuk olan sanatçı dostlarımız sadece sahnede şarkı söylemediler. Senaryoda onlar için yazdığımız sahnelerde oyunculuk performanslarını da sergilemiş oldular. Sevgili dostlarımız; Kubat’ın oyunculuğunu kendi gibi sıcak, Göksel’in oyunculuğu sempatik, Gülşen’in oyunculuğunu da havalı bulduğumu söyleyebilirim. Hepsi çok başarılı performans gösterdiler. Gülşen’le dijital bir proje için tekrar görüşeceğiz…”