Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisine veda eden Barış Kılıç harika hareketiyle gönülleri bir kez daha fethetti!

Yasak Elma dizisine veda eden Barış Kılıç harika hareketiyle gönülleri bir kez daha fethetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Kaya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Barış Kılıç, geçtiğimiz ay yapıma veda etmişti. Ünlü oyuncu güçlü bir performans ile ekranda yer aldı ve Kaya karakterini de büyük bir ustalıkla canlandırdı.

Oyuncu hakkında Sadakatsiz dizisine katıldığı yönünde bir iddia ortaya atılmıştı. Ancak bu iddiaların gerçek olmadığı ve ünlü oyuncunun Sadakatsiz dizisinde yer almayacağı belirlendi… Oyuncu, yaptığı bir iyilik çabası ile de takdiri hak etti.

Instagram hesabı üzerinden SMA hastası Didem Demir için bağış kampanyası başlatan Barış Kılıç, çabalarıyla ciddi bir meblağın toplanmasını sağladı.

Oyuncu, SMA hastası Didem Demir’e yardım toplamak için açtığı yayında 450 bin TL toplandı. Mikader derneği, Sanat ve spor dünyasından bir çok ismin katıldığı canlı yayında tedavisi için son 20 günü kalan SMA hastası Didem Demir için bir çok isim destek amacıyla yayına katıldı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşayan Figen ve İsa Demir çiftinin 2 yaşındaki kızları için gereken paranın da toplandığı duyuruldu. Barış Kılıç, yaptığı bu çabalarla hayranlarından büyük takdir gördü.