Ana sayfa Sinema Hayaller ve Hayatlar’ın Setenay’ı Melisa Aslı Pamuk müjdeyi verdi! Setlerden fazla uzakta kalmayacak!

Hayaller ve Hayatlar’ın Setenay’ı Melisa Aslı Pamuk müjdeyi verdi! Setlerden fazla uzakta kalmayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin dikkat çekici isimlerinden biri olan Melisa Aslı Pamuk en son Hayaller ve Hayatlar dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Çok sevilen dizi 26. bölümüyle ekranlara veda etti. Ancak Melisa Aslı Pamuk, setlerden fazla uzak kalmayacağının müjdesini verdi.

Dizi dünyasına 2010 yılında Yer Gök Aşk dizisiyle adım atan, bugüne kadar Kurt Seyit ve Şura, Ulan İstanbul, Çarpışma, Kırmızı Oda gibi dizilerde rol alan Melisa Aslı Pamuk en son BeinConnect’te yayınlanan ve izleyici tarafından çok sevilen Hayaller ve Hayatlar isimli yapımla izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Melisa Aslı Pamuk, dizinin baş karakterlerinden biri olan Setenay’ı canlandırıyordu. Dizi izleyiciler tarafından çok sevilince yapımcı şirket ve BeinConnect ikinci sezon müjdesini vermişti. Ancak ne olduysa dizinin ikinci sezonu iptal edildi, oyuncular dahil herkes bu kararı şaşkınlıkla karşıladı.

Hayaller ve Hayatlar'ın Setenay'ı Melisa Aslı Pamuk müjdeyi verdi! Setlerden fazla uzakta kalmayacak! 7

Bu kararı hiç beklemediği belli olan oyunculardan Melisa Aslı Pamuk gazetecilerin konuyla ilgili sorusu üzerine “Hiç sorma, ben de bilmiyorum. Hiç anlamadım ben de… Biz de net bir cevap bekliyoruz. Hayırlısı olsun diyorum, başka bir şey diyemiyorum.” diye yanıtlamıştı.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin ikinci sezon kararının iptalinin yarattığı hayal kırıklığından kısa süre sonra Melisa Aslı Pamuk’tan güzel haber geldi. Yeni projesinin müjdesini veren Melisa Aslı Pamuk, “”Kısa da olsa tatil yapmak için gün sayıyorum. Tatil sonrasında beni de heyecanlandıran bir sinema projesine başlayacağız.” dedi.

Melisa Aslı Pamuk yeni projesiyle ilgili bilgi vermedi. Ancak bu kez başarılı oyuncu bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Melisa Aslı Pamuk daha önce G.D.O. Karakedi ve Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit isimli filmlerde rol almıştı. Yeni proje Pamuk’un üçüncü sinema filmi olacak.