Ana sayfa TV Programları Kalp Gözü – İyi Günde Kötü Günde bölümünü full hd izle

Kalp Gözü – İyi Günde Kötü Günde bölümünü full hd izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı dönem fırtınalar estiren Kalp Gözü birbirinden etkileyici hikayeleriyle sizlerle… Videodan ‘İyi Günde Kötü Günde’ başlıklı bölümü izleyebilirsiniz…

Birbirlerine söz vermişlerdi, her ne şartla olursa olsun ömür boyu birbirlerinin yanında olacaklar, ‘iyi günde, kötü günde’ birbirlerine destek vereceklerdi. Ama olmadı, Metin ve Eda’nın evlilikleri gün gittikçe çatırdıyordu. Sorumluluk Eda’yı, o da etrafındakileri bunaltmıştı. Sorumlulukları yetmezmiş gibi bir de eşi Metin rahatsızlandı. Yapılan muayeneler Metin’in durumunun çok da iyi olmadığını gösterdi. Metin’in yardıma ihtiyacı olduğu bir dönemde, Eda onu yalnız bıraktı. Başka hesaplar peşinde koşan genç kadın, artık planlarını uygulama fırsatı bulmuştu….Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü’nü Süleyman Çobanoğlu sunmaktadır.

Sıra dışı öykülerin yer aldığı programda, gizemli olaylar, sır dolu hikayeler ekranlara geliyor. Etrafımızda gerçekleşen ancak göremediğiz olaylar Kalp Gözü’yle izleyiciye aktarılıyor. İnsan hayatının olağanüstü anları, kalbin büyük macerası… İçimizden insanların, sıradan hayatların yaşadığı sıra dışı olaylar… Gizemli, sır dolu, fantastik hikayelerin sinema tadındaki kısa öyküleri… İnsan hayatında yıldızın parladığı ya da her şeyin karanlığa gömüldüğü anlar… İşte Kalp Gözü’nün içeriğini bu hikayeler oluşturuyor.

Kalp Gözü ekranlara yeni bir soluk getiriyor, sizi yepyeni bir deneyime davet ediyor.

Süleyman Çobanoğlu’’nun hazırlayıp sunduğu Kalp Gözü, her hafta Pazartesi akşamları saat 20.45’te Kanal 7’de.