Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası bitti diziye üzülen Gökhan Alkan hayranlarına müjde gecikmedi!

Kalp Yarası bitti diziye üzülen Gökhan Alkan hayranlarına müjde gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisi, 32. bölümle Şubat ayında ekranlara veda etmişti. Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan dizi, son dönemlerde düşük reytingleri nedeniyle final yapacağı anlaşılan bir yapımdı. Yine de izleyicisi açısından dizinin bitişi üzücü bir gelişme oldu. Sezon sonunu göremeyen Kalp Yarası, Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in başarılı ve uyumlu partnerliği sayesinde de hatırlanacak.

Ferit karakteriyle büyük beğeni topladı yine Gökhan Alkan. Antakya’nın köklü bir ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizinin hikayesini ise sektörün usta isimlerinden Tomris Giritlioğlu kaleme almıştı. İzleyenleri her hafta ekrana kilitleyen bir dizi olarak pek çok kişi tarafından da merakla takip edildi.

Fakat yine de beklenen reytingleri alamadığı için dizi, sezon bitmeden sona erdi. Gökhan Alkan, Ferit karakterini başarı ile canlandırırken, hayranları da şimdiden yeni bir dizi projesi olup olmadığı sorusunu sormaya başladılar.

Kalp Yarası bitti diziye üzülen Gökhan Alkan hayranlarına müjde gecikmedi! 51

Dram hikayelerinin vazgeçilmez isimlerinden olan Gökhan Alkan’ın hayranlarını sevindirecek müjde ise gecikmedi! Henüz net bir bilgi olmasa da iddialara göre Alkan, yeni bir proje için görüşmelerine başladı bile!

Eylül sezonunda ekrana gelmesi beklenen bir dizide oynayacağı konuşuluyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Gökhan Alkan hayranları fazla beklemeden oyuncuyu yeni sezonda başka bir yapımda görme şansına erişecek. Henüz kanal ya da partneri ile ilgili bir bilgi yok. Fakat anlaşma sağlanırsa Gökhan Alkan, yeni sezonda yeniden ekranda olacak…

Kalp Yarası bitti diziye üzülen Gökhan Alkan hayranlarına müjde gecikmedi! 52

Kalp Yarası dizisi, yaz dizisi olarak başlamış bir dram projesiydi. Sevilince sezonda da devam etti. Her ne kadar sezon sonunu görememiş olsa da dizinin pek çok yaz dizisine bakılarak, Şubat ayına kadar devam edebilmiş olması da bir başarı. Reytinglerinde beklentinin altında kalsa da sosyal medyada güçlü bir karşılık buldu dizi.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin, oyunculukları ve performanslarıyla dizinin devamını sağlamak adına, kamera önü ve arkasındaki tüm ekiple birlikte mücadele verdi. Ancak reytinglerin giderek düşmesi nedeniyle kanal finale karar verdi.