Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası istisnaymış, atv’nin yaz ayları için planı tutmadı!

Kalp Yarası istisnaymış, atv’nin yaz ayları için planı tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yaz döneminde dram dizileri ile fark yaratma hedefiyle çıktığı yolda üst üste gelen erken final haberleri dikkatlerden kaçmıyor. Sevmek Zamanı isimli dizi ile pazartesi akşamları izleyicileri aşkın doruklarına çıkarma hedefindeki atv’nin planı beklendiği gibi olmadı.

Deniz Işın ile İlhan Şen ikilisi başarılı bir dizi çifti olarak öne çıktı. Sevmek Zamanı ise hikayesi çok anlaşılmayan ama güçlü bir aşk görmek isteyenler için etkili bir dram dizisiydi. Sevmek Zamanı’nın çok düşük reytingler nedeniyle yoluna devam edememesi ve beşinci bölümde final kararı alınması büyük bir talihsizlik oldu.

Kalp Yarası istisnaymış, atv'nin yaz ayları için planı tutmadı! 8

Atv geçen sezon Kalp Yarası dizisiyle yine benzer bir projeyi ortaya çıkarmış ve 32 bölüm süren bu proje başarıya ulaşmıştı. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi Antakya’da çekildi ve milyonlarca izleyici tarafından takip edildi.

Sevmek Zamanı ile Kalp Yarası etkisi yaratma düşüncesi gerçekleşmedi. Ancak pazar akşamları yayınlanan Gül Masalı dizisinin reytingleri daha iyi ve şimdilik yolunda devam ediyor.

Kalp Yarası istisnaymış, atv'nin yaz ayları için planı tutmadı! 9

atv’nin yaz dönemi için düşündüğü bir başka dram dizisi İçimizdeki Ateş’ten de kötü haberler geliyor. Perşembe akşamları yayınlanan ama çok düşük reytingler aldığı için erken final kararı alındığı ortaya çıkan proje, atv’nin yaz dönemindeki ikinci hüsranı oldu.

Ceren Benderlioğlu ve Burak Sevinç ikilisinin başrolünde yer aldığı İçimizdeki Ateş bir hukuk ve gençlik dizisi olarak öne çıktı. Dizinin genç isimleri arasında İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ile Demirhan Demircioğlu da yer aldı.

atv’nin yaz döneminde geçen yıl Kalp Yarası ile yakaladığı ve romantik komedilerin yanı sıra, dram projelerinin de yaz aylarında öne çıkabileceğini kanıtladığı bir gerçek.

Ancak Sevmek Zamanı ile İçimizdeki Ateş dizilerinin Kalp Yarası’nın oluşturduğu etkiyi oluşturamadığı da bir başka gerçek olarak kayıtlara geçmiş oldu.