Ana sayfa Sosyal Medya Karagül dizisinden yıllar sonra Ayça Ayşin Turan eski arkadaşı ile yeniden aynı projede buluşuyor!

Karagül dizisinden yıllar sonra Ayça Ayşin Turan eski arkadaşı ile yeniden aynı projede buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, geçen sezon yer aldığı Ada Masalı dizisinin ardından yeniden Ege’ye yeni projesi için gidiyor. Geçen yıl Seferihisar’da çekilen dizide partneri Alp Navruz ile yakınlaşan oyuncu, sonrasında da büyük bir aşkın tarafı oldu. Ünlü çiftin aşkı devam ediyor.

Ayça Ayşin Turan ise sevgilisi Alp Navruz ile kısa süren bir tatil yaptıktan sonra yeniden sete çıkmak için heyecanla bekliyor. İnandır Beni isimli filmde Ekin Koç ile partner olan güzel oyuncu, Sahra isimli karakter ile kamera karşısına geçecek.

Karagül dizisinden yıllar sonra Ayça Ayşin Turan eski arkadaşı ile yeniden aynı projede buluşuyor! 8

Taff Pictures imzasını taşıyan İnandır Beni filminin çekimleri de Asos’ta gerçekleştirilecek. Kuzey Ege’ye giderek önümüzdeki hafta sete çıkacak olan oyuncu, yeni filminin heyecanını yaşadığını söyledi.

Oyuncu, “Bayram sonrası sete çıkacağız. Ben çok heyecanlıyım. Naif bir aşk hikayesi olacak” diye konuştu. Karakteri hakkında detay vermek istemeyen oyuncu, partneri Ekin Koç ile de ilk kez bir projede yer alacak.

Partneri ile provalar sırasında tanıştıklarını anlatan Ayça Ayşin Turan, daha önce Karagül dizisinde birlikte çalıştığı yönetmen Murat Saraçoğlu ile de yeniden aynı sette buluşacak olmaktan memnun.

Karagül dizisinden yıllar sonra Ayça Ayşin Turan eski arkadaşı ile yeniden aynı projede buluşuyor! 9

Oyuncu, “Yönetmeniz ile zaten Karagül dizisinde çalışmıştık. Murat Saraçoğlu ile de tekrar bir araya gelmek beni aşırı mutlu etti” dedi.

Çok naif bir aşk hikayesi olan oyuncu, bu projenin Asos gibi güzellikleri ile bilinen bir bölgede geçecek olmasından da memnun olduğunu söyledi.

İnandır Beni filminde Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da kadroda bulunuyor. Filmin hikayesinin yazarı ise Selen Bağcı oldu.