Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nda Ferit’in sözleri kulaklarda çınladı, sosyal medyada destek buldu!

Kalp Yarası’nda Ferit’in sözleri kulaklarda çınladı, sosyal medyada destek buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kalp Yarası dizisinde 6.bölüm dün akşam atv ekranında izleyicilerle buluştu. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü artık daha da etkileyici oluyor.

Antakya’da çekimleri devam eden dizine Ferit karakterine hayat veren Gökhan Alkan için bu rol çok iyi oldu. Yasak Elma’daki yan rolden sonra Kalp Yarası’nda başrol olarak yeniden ekrana dönen oyuncu, kariyeri adına çok güçlü bir adım attı.

Gökhan Alkan’a Ferit karakterini çok yakıştıran hayranlar, her yeni bölümde ünlü oyuncuya biraz daha sempati besliyor… Özellikle de Ferit karakterinin sözleri, kadın izleyicilerin ruhuna iyi geliyor… Kalp Yarası dizisindeki bir söz sosyal medyada geniş şekilde yankılandı.

Dizi hayranları, Ferit’in şu sözünü twitter’da binlerce kez paylaştı ve Kalp Yarası dizisinin de Trend Topic olmasını sağladı. Ferit diyor ki: “Nasıl olsa bu memlekette herkesin birini öldürmek için haklı bir sebebi var. Birinin namusu lekelenir, öbürünün evinde yemek pişmez, hakem penaltı vermez, doktor ilaç yazmaz.. Canı sıkılan adam vursun, kadın öldürsün. Nasıl erkek olacağız başka. Nasıl erkek olacağız?”

Sosyal medyada Ferit’in söylediği bu sözler kısa sürede gündem oldu. Binlerce tweet paylaşıldı. Ferit’in sözlerinin ne kadar anlamlı ve doğru olduğuna yönelik yorumlar yapıldı.

Kalp Yarası dizisindeki bu sözler twitter ortamında gündemin ilk sırasında yer aldı ve atv dizisi, yine çok konuşuldu.