Ana sayfa Sosyal Medya Dizide dram, sette komedi! Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol’u tespihli Avatar yaptı!

Dizide dram, sette komedi! Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol’u tespihli Avatar yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezon çekimleri hafta içinde başlamıştı. Dizinin daha önceden çekilen yedek bölümleri olduğu için yeni sezon çekimleri de geç başladı. Tanıtımı yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’in yayın tarihi ise merakla bekleniyor.

Yeni sezonda senarist Eylem Canpolat’ın bir instagram canlı yayınında Mehdi karakterinin gözünden bu sezon hikayeyi izleyeceğimizle ilgili açıklaması dikkat çekmişti. Mehdi’nin geçmişine odaklanılacak dizinin çekimleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Uzun bir aranın ardından yeniden sette buluşan dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol da kendilerini özleyen hayranlarını instagram’dan yaptıkları paylaşımlarla mutlu ediyorlar. Demet Özdemir özellikle video ve fotoğraflarıyla setten pek çok paylaşım yapmakta.

İki oyuncu zaman zaman da esprili tavırlarıyla dikkatleri çekiyorlar. Kamera arkasında hayli iyi anlaşan ve sürekli şakalaşan iki oyuncunun bu halleri de videolara ve fotoğraflara yansıyor. Sosyal medyada paylaşılan içerikler, kamera arkasında keyifli ve eğlenceli zamanlar yaşandığını da gösteriyor.

Aslında her ne kadar izleyici onları bir dram dizisinde takip etse de kamera arkasında durum farklı. Son olarak geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir, yeni bir uygulamayı kullanarak kendisini Avatar’a dönüştürmüştü.

Bu kez benzer