Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’e İstanbullu Gelin’den minik bir sürpriz

Aslı Enver’e İstanbullu Gelin’den minik bir sürpriz

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen ve geçtiğimiz sezon final yapan İstanbullu Gelin dizisi, şüphesiz uzun yıllar hafızalarda kalmaya devam edecek. Dizide Süreyya’yı oynayan Aslı Enver, şu sıralar yine aynı kanalın Babil dizisinde rol alıyor. Polis Nihal olarak ekranlara gelen oyuncu, hala İstanbullu Gelin dizisinden kimi küçük sürprizlerle karşılaşmakta.

Oyuncunun 4 sezon süren dizideki rol arkadaşları, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla Aslı Enver’e hem o günleri hatırlatıyor hem de vefalı tavırlarıyla dikkat çekiyorlar. Enver’in Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı dizide eltisi İpek’i oynayan Dilara Aksüyek ile zaman zaman sosyal medyadan birbirlerini etiketledikleri paylaşımları görülüyor.

Aslı Enver’in de o günlere özlemle verdiği yanıtlar, takipçilerinin de dikkatini çekmekte. İstanbullu Gelin’in Süreyya’sı olarak hafızalara kazınan oyuncu, bu kez de bir başka sürprizle karşılaştı instagram’da.

Özcan Deniz’in oynadığı Faruk ve Süreyya’nın kızları Yaz, dizinin son sezonunda doğmuştu. Aslı Enver’in bütün sezon boyunca kucağından indirmediği minik Ada, adeta Enver’le büyüdü o dönem. Aslı Enver, hem kamera arkasında hem de kamera önünde Ada ile sıcak bir ilişki kurmuştu.

O dönem Ada ile fotoğraflarını sık sık paylaşan oyuncu, bu kez de Ada’nın ailesi tarafından yapılan bir paylaşımla çok mutlu oldu.

Enver, Ada Özdemir’in hesabından yapılan fotoğrafı kendi hesabında paylaşıp “Ah iki sene olmuş bile, çok özlemeli” notunu düştü.

İşte o paylaşım:

Aslı Enver'e İstanbullu Gelin'den minik bir sürpriz 7