Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, İnsanlık Suçu dizisi için büyük hata yapıyor!

Kanal D, İnsanlık Suçu dizisi için büyük hata yapıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Yeni sezonda pek çok dizisi hüsran yaratan ve bir kaç bölüm sonra ekrandan kaldırılan Kanal D, geçtiğimiz hafta yeni dizisi İnsanlık Suçu’nu ekrana getirdi. Başrollerinde Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan ve Gizem Karaca’nın oldukları dizi, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle reytingde istenen geri dönüşü vermedi ancak yine de bir şansı vardı.

Bu hafta tekrarlarıyla ekranda yer alarak şansını bir hafta yükseltmesi beklenen dizinin tekrarı yayınlandı ancak kanal gece 01.00’den sonra yayına girdi ve doğal olarak sonuçlar da bu hafta yine beklendiği gibi olmadı.

Cumartesi akşamının vazgeçilmez dizileri haline gelen Yeni Gelin ve Fazilet Hanım ve Kızları’nın yanı sıra Survivor, zaten reytingdeki ilk 3 sırayı kimseye bırakmıyor. Son haftalarda TRT1’in Kalk Gidelim dizisi de ilk 3’e girmeye başladı. Böyle bir ortamda Kanal D’nin konusuyla da izleyiciyi sürüklemesi beklenen dizisi ne yazık ki güme gidiyor!

İnsanlık Suçu, mayası sağlam bir diziydi ama yazık oluyor!

Bir parça O hayat Benim dizisine de benzetilen İnsanlık Suçu, oyunculuklarıyla da konuşulacak bir dizi aslında ancak gündüz kuşağında yayına girerek daha çok ilgi çekme ihtimaline karşılık kanal ilk bölümden diziyi harcamış gibi görüyor. Çünkü bu hafta dizi Total’de 10. ve AB’de 6. olabildi ancak. İlk bölümüyle ise Total’de 12, AB’de 8. sıradaydı. Küçük bir sıra atlaması olsa da tatmin edici olmadığı herkesin malumu bir reyting aldı dizi.

Pek çok tv eleştirmeni tarafından da ‘mayası sağlam’ bir dizi olarak adlandırılmıştı İnsanlık Suçu ve bu hafta bir çıkış bekleniyordu ancak böyle giderse çok fazla şansı kalmayacak gibi görünüyor!