Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D ve Fox TV’nin yapamadığını Star TV yaptı! Güvercin dizisi örnek olacak!

Kanal D ve Fox TV’nin yapamadığını Star TV yaptı! Güvercin dizisi örnek olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Star TV ekranlarında 2020 yılının sevilen dizilerinden birisi de Güvercin idi… Pazar akşamları yayınlanan dizinin ilk 13 bölümü izleyici ile buluştu. Dizinin 16. bölüm itibari ile final yapacağı da ortaya çıkmıştı.

Ancak uzun süredir diziden hiçbir haber gelmedi. En son ortaya çıkan durum ise Güvercin dizi ekibinin final bölümünü çekmek üzere Gaziantep’te toplanma kararı alındığı şeklinde…

14. ve 15. bölümlerin hazır olduğu biliniyordu ve Star TV’nin neden yayınlamadığı da tartışma konusu olmuştu. Şimdi final bölümünün çekilmesi ile birlikte Star TV’nin elinde Güvercin dizisi için 3 bölüm olacak. Final bölümü çekimlerini Altan Dönmez, Sen Çal Kapımı dizisinin yönetmenliğini üstlendiği için Ozan Uzunoğlu yönetecek.

Bu noktada Star TV’ye izleyicilerin bir teşekkür borcu var… Hatırlanacağı üzere Fox TV, geçen sezon büyük iddialarla başladığı Ferhat ile Şirin dizisini final bölümünü bile çektirmeden aniden bitirmişti.

Aynı durumu yine geçen sezon Azize dizisinin final bölümünü dahi çektirmeden Kanal D’de yapmıştı. Bu durum izleyicileri de tepkisini çekmiş ve kanalların seyirciye önem vermemesi sonucunu doğurmuştu.

Star TV ise Güvercin dizisi kararı ile izleyicilere verdiği önemi ortaya koydu ve takdiri de hak etti. Güvercin dizisi de arafta kalan diziler açısından önemli bir örnek olacak.

Güvercin dizisinin başrollerinde; Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada ve Nursel Köse bulunuyor.