Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D, Yeni Hayat dizisi için büyük hatadan son anda döndü!

Kanal D, Yeni Hayat dizisi için büyük hatadan son anda döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olacak Yeni Hayat dizisinin yayın günü netleşti…

Mart ayında çekimlerine başlanan ve ilk 2 bölümü hazırlanan dizinin Perşembe akşamları izleyicilerle buluşması kararlaştırılmış hatta yayın tarihi de ilan edilmişti.Ancak koranavüris pandemisi nedeniyle dizinin yayını ertelenmişti.

Yeni Hayat dizi ekibi geçtiğimiz haftalarda yeniden bir araya geldi ve çekimler devam etti. Dizi için stok bölümler çekildi ve dizinin Pazartesi günleri yayınlanacağı bilgisi kulislere yansıdı. Zalim İstanbul dizisinin yerine Yeni Hayat’ı düşünen Kanal D, çok zorlu bir günde Yeni Hayat için kritik bir karar almıştı. Ancak işler değişti.

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin başlama tarihi yeniden değiştirildi.Eski gün olan perşembeye dönüldü ve Kanal D adına da son derece doğru bir karar oldu.

Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin yer aldığı Perşembe akşamları artık Yeni Hayat dizisi de farklı bir izleyici kitlesine hitap edecek. 3 Eylül Perşembe akşamı dizinin ilk bölümü yayınlanacak. Reytingler de merak konusu oldu.