Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den yeni bir dizi geliyor! Bu hikayeleri kaçırmayın… 14 Temmuz’da başlıyor!

Kanal D’den yeni bir dizi geliyor! Bu hikayeleri kaçırmayın… 14 Temmuz’da başlıyor!

tarafından zk zk
Kanal D, yaz sezonunda bir yeni atak daha yapıyor.

Masum, 7 Yüz ve Sifir Bir-Bir Zamanlar Adana’da gibi, çok özel projeler yayınlayan dijital televizyon platformu BluTV’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak çekilen belgesel tadındaki hikayeleri yayınlamıştı.

Bu seri, şimdi de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Dokuz farklı genç kadının başarı hikayesini belgesel niteliğinde ekrana taşıyan “Bu Kızın Öyküsü” birinci bölümü ile 14 Temmuz Cumartesi günü Kanal D’de ekrana geliyor.

Bu bölümde Karsu Dönmez, Öykü Baştaş ve Süreyya Karagöz’ün başarılarla dolu hikayeleri ekrana gelecek.

Kanal D'den yeni bir dizi geliyor! Bu hikayeleri kaçırmayın... 14 Temmuz'da başlıyor! 7

Karsu Dönmez: Hatay’dan Hollanda’ya göç etmiş bir ailenin kızı olan Karsu, 16 yaşında babasının Amsterdam’daki restoranında garsonluk yaparken piyano çalmaya başlıyor. Karsu, aktif bir toplum gönüllüsü: Amsterdam’da merkez tren istasyonunda Ortadoğu ve Afrika’dan gelen mültecilere yardım ediyor; Atina’da, mültecilerle çalışan Happy Caravan adlı örgütün de elçisi. Hollanda’daki Türklerin entegrasyonunda semboller arasında gösterilen bu genç kadın, azmin, tutkunun ve başarının ta kendisi.

Öykü Baştaş:Kendi ülkesine döndüğünde sosyal medya üzerinden eleştiriye, hatta hakarete uğradı. Paris, Londra ve Milano moda haftalarında dünyanın en büyük modaevlerinin defileleri için podyuma çıktı ve modellikte gelinebilecek en yüksek noktaya geldi. “Güzellik herkese göre değişir, önemli olan eşitlik nezaket ve insanlık” diyerek çizgiyi çekmesi tüm genç kadınlara ilham oluyor.

Sürayya Karagöz:Küçüklüğünden beri kuşlar gibi özgür olmak ve uçmak isteyen Süreyya, hayallerini gerçekleştirmiş. O bugün Kapadokya’nın en çok sevilen balon pilotlarından biri. Çevresindeki erkeklerin, özellikle meslektaşlarının eleştirilerine rağmen, çok da başarılı bir pilot!