Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’e rakip geliyor! Ege’nin Hamsisi’nin aşıkları, sizi alıp götürecek!

Sen Anlat Karadeniz’e rakip geliyor! Ege’nin Hamsisi’nin aşıkları, sizi alıp götürecek!

tarafından zk zk

Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir’in başrolünde oynadıkları Ege’nin Hamsisi dizisinde, yeni bir dizi çifti ile karşılaşacağız.

Naif bir aşk hikayesinin yaşanacağı dizi, TRT1 ekranlarında 16 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Romantik komedi tarzındaki dizi, Sen Anlat Karadeniz’in hırçın aşıkları yanında, bu kez yine Karadeniz’in hırçınlığı ve Ege’nin masmavi dünyasıyla izleyiciyi kucaklayacak.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevgi Doğan’ın üstlendiği dizide, Karadenizli bir ailenin güzeller güzeli kızı mimar Zeynep (Bestemsu Özdemir) ve Egeli restoran sahibi annesine destek olan yakışıklı mühendis Deniz’in (Uraz Kaygılaroğlu) aşk hikayesini de izleyeceğiz. Karadeniz ve Ege bölgesinin yemek kültürlerinin de yarışacağı Ege’nin Hamsisi, büyüleyici görüntüleriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Sen Anlat Karadeniz'e rakip geliyor! Ege'nin Hamsisi'nin aşıkları, sizi alıp götürecek! 7

İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin’in başrolleri paylaştığı dizinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

Ege’nin Hamsisi 1. Bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı 20.00’de TRT 1 ekranlarında.

EGE’NİN HAMSİSİ, TÜM TANITIMLAR İÇİN TIKLAYIN