Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’nin bu sezon verdiği en iyi dizi kararı bu!

Kanal D’nin bu sezon verdiği en iyi dizi kararı bu!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, Çarşamba ekranına damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, tüm rakiplerini geride bırakarak reytinglerde bir kez daha zirveye oturdu. Bu sezon yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisi, Arka Sokaklar ile birlikte kanalın en başarılı yapımları olarak öne çıkıyor.  Dün akşam yayınlanan 13. bölümü ile 11-14 arası reyting oranlarını elde eden Sadakatsiz, Kuruluş Osman’ın yokluğunu çok iyi değerlendirdi.

atv ekranında futbol maçı vardı ve Sadakatsiz avantajı eline almıştı. Reytinglerde de ciddi bir yükseliş sergileyen dizi, tüm kategorilerde birincilikler elde etti. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Sadakatsiz, bu sezon diziler konusunda büyük sorunlar yaşayan Kanal D için adeta kurtarıcı pozisyonunda. Yeni Hayat, İyi Aile Babası, Çatı Katı Aşk gibi dizilerden umduğunu bulamayan Kanal D, Sadakatsiz ile moral bulmaya devam ediyor.

Kanal D'nin bu sezon verdiği en iyi dizi kararı bu! 7

Her Çarşamba sosyal medyaya da damgasını vuran dizi, Twitter Türkiye ve dünya gündeminde tüm gece boyunca en üst sıralarda yer aldı. Sosyal medyada yaklaşık 5 milyon erişim elde edildi. Reytingler ile birlikte sosyal medyada da güçlü konumda bulunan dizi adına bu gelişmeler büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

VOLKAN’IN GÖZYAŞLARI!

Sadakatsiz’in dün (Çarşamba) akşam yayınlanan bölümünde Turgay (Kenan Ece) ve Asya’nın (Cansu Dere) yakınlaşması Volkan’ı (Caner Cindoruk) kıskançlık krizine soktu. Her fırsatta Asya’dan nefret ettiğini söyleyen Volkan, Asya’nın kapısına dayandı.

Gözyaşları içinde Asya’ya onu görmeden yaşadığı bir hayatın daha kolay olduğunu itiraf etti. Dizinin finalinde yaşanan bu sahne izleyiciyi etkilerken sosyal medyada da en çok konuşulan sahne oldu.