Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin iddialı başlayan dizisi final yapıyor!

Kanal D’nin iddialı başlayan dizisi final yapıyor!

tarafından ker_def

İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin’i başrollerinde yer aldığı Muhteşem İkili 12. Bölüm final fragmanı yayında! MKC, riskli bir ameliyata giriyor ve kurtulma ihtimaline karşı Profesör ölüm emrini veriyor! Muhteşem İkili’nin final bölümü olan 12. Bölüm Salı akşamı saat 19.45’te Kanal D’de.

MKC, omuriliğine saplanan kurşun için ameliyata alınıyor. Kanını zehirlemeye başlayan kurşun alınmazsa ölecektir; fakat, masada kalma ihtimali de yüksektir. MKC’nin hayatı doktorun ameliyat hüneri dışında narkozcunun vicdanına da emanettir. Çünkü Profesör, suç organizasyonuna darbe indiren ve Barca’yı kurtaran MKC’nin ölüm emrini çoktan vermiştir. Narkozcunun ailesi rehin alımıştır ve MKC için durum çok sıkıntılıdır!

Yapım: TMC

Yapımcı: Erol Avcı

Yönetmen: Barış Erçetin

Senaryo: Emre Özdur, Başar Başaran

Uygulayıcı Yapımcı: Engin Sarıal

Müzik: Seçil Akın, Müziklab

Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Tunç

Sanat Yönetmeni: Burhan Türk

2.Yönetmen: Cihan Vural

Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Mahir Günşiray (Profesör), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Şive Şenözen (Ahsen), Bora Koçak (Melih), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Su Demirel (Yasemin), Fuat Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can)