Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’da Cemre, Ahmet’in itirafını duyuyor! Patlayan silahla kim vurulacak?

Kanatsız Kuşlar’da Cemre, Ahmet’in itirafını duyuyor! Patlayan silahla kim vurulacak?

tarafından zk zk
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölümü 3 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Ahmet Varlı’nın oynadıkları dizinin 44. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Dizinin yeni bölümünde Ahmet, amcasına Zeynep’i Cemre ile birlikte olduğuna inandırmak için her şeyi kendisini ayarladığını itiraf ediyor. Bu itirafı Cemre duyuyor ancak o anda patlayan silah nedeniyle Ahmet’in ölüp ölmediği merak konusu oldu.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muzaffer, Nefise’nin gözleri önünde gerçek sandığı oğluna kavuşur. Nefise ne yapacağını bilememektedir artık. Muzaffer ise bunca yıl ona bu acıyı çektirenlere öfkelidir. Ama yine de gelecek güzel günleri düşünmektedir. Yapıcı davranır. Bütün çocukları, kardeşlik duygusuyla bir arada tutmaya kararlıdır.

Zeynep, Ahmet’in gerçek yüzünü kardeşine kanıtlayacaktır. Çektiği görüntüleri izletirken, Cemre’nin gösterdiği tepki, Onur’u yine Zeynep’in yakınına taşır.

Kanatsız Kuşlar'da Cemre, Ahmet'in itirafını duyuyor! Patlayan silahla kim vurulacak? 7

KANATSIZ KUŞLAR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Nefise’nin etrafındaki çember hızla daralırken Kemal de artık gemileri yakmıştır. Her şeyi göze almıştır. Fakat keskin sirke misali bu kez kendisi de beklemediği kadar büyük zarar görecek gibidir.