Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’da herkesi şaşırtacak bir olay yaşanacak!

Kanatsız Kuşlar’da herkesi şaşırtacak bir olay yaşanacak!

tarafından zk zk
atv’nin, sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın 41. bölümü 5 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de atv ekranlarına geliyor.

Dizinin 41. Bölümü de yine heyecan ve dram yüklü sahneleriyle beğeni toplayacak ve Kanatsız Kuşlar zirvedeki yerini koruyacak.

Kanatsız Kuşlar'da herkesi şaşırtacak bir olay yaşanacak! 9
Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

Kanatsız Kuşlar'da herkesi şaşırtacak bir olay yaşanacak! 10

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al ve Servet Pandur paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.

Dizinin 5 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 41. Bölüm özeti ise şöyle:

Kanatsız Kuşlar'da herkesi şaşırtacak bir olay yaşanacak! 11

“Cemre, sevdiği adamda gözü olduğunu düşündüğü ablası Zeynep’e karşı adeta kontrolden çıkar. Ahmet, aralarına girerek onları ayırmaya çalışırken hiç beklenmeyen bir şey olur.

Muzaffer, oğlunun yaşadığı haberi karşısında şaşkındır. İnanmak istediği ama bir yandan da için için gerçek olmasından korktuğu durum karşısında aklı karışır. Bu konuda yanında olmasını ve desteğini istediği Nefise iyece çaresiz kalır. Yaşananlar, onların aşklarının bir sınavı olacak gibidir.

Muzaffer, Cemre ile Zeynep’e kendi öz kızları gibi sahip çıkar. Gösterdiği tavır ve cesaret Nefise’nin de gözünden kaçmaz.

Onur, Zeynep’in davranışına bir türlü anlam verememektedir. Bütün öfkesine rağmen onu sevmekten de vazgeçemeyince aşk acısını bastırmak için kendini olmadık işlere verir. Ancak bu sırada hiç hesap etmediği bir şey olur.

Emre, etrafında olanlardan habersiz, adım adım gerçek babasına doğru yaklaşmaktadır. Sonunda herkesi şaşırtacak bir olayla Muzaffer, oğlunun yaşadığına emin olur.”