Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’da Nefise kurtulmak için farklı bir yol denemeye karar veriyor…

Kanatsız Kuşlar’da Nefise kurtulmak için farklı bir yol denemeye karar veriyor…

tarafından zk zk

atv’nin Kanatsız Kuşlar dizisi 39. bölümü 22 Mart Perşembe ekrana gelecek.Dizinin yeni bölümü de yine heyecan ve dram yüklü.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.

Kanatsız Kuşlar'da Nefise kurtulmak için farklı bir yol denemeye karar veriyor... 8

Dizinin 22 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 39. Bölüm özeti ise şöyle:

“Muzaffer, Kemal’i iyice köşeye sıkıştırmıştır. Kocasının sesini duyan Nefise, ona kendini duyurabilmek için adeta çırpınır. Bir yandan da onun hayatı için endişelenmektedir. Evdeki gerilime şahit olan Suat, durumu Asya ile Emre’ye anlatınca ortalık iyice karışır. Nefise özgürlüğüne kavuşmak için farklı bir yol denemeye karar verir.
Kanatsız Kuşlar'da Nefise kurtulmak için farklı bir yol denemeye karar veriyor... 9
Kız kardeşi Cemre’nin, kendisine meydan okuyuşuyla sarsılan Zeynep, yeni bir karar alır. Bu kararıyla Onur’un hayatına da yeni bir anlam katabileceğine inanmaktadır. Zeynep’in atacağı adım tam manasıyla şok etkisi yaratır.

Mine ile annesi Suna’ya yardım eli uzatmaya çalışan Onur, hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Başlarına gelenlerden Onur’u sorumlu tutan anne Suna, onu büyük bir vebal altında bırakacaktır. “