Ana sayfa Dizi Arşivi Kara Para Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kara Para Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı ‘Kara Para Aşk’ dizisi yayınlandığı dönemde beğeni toplarken reytinglerde de zirveyi zorladı. İki ünlü oyuncunun hayat verdiği Ömer ve Elif karakteri üniversitelerde bile incelendi. Tuba Büyüküstün, “Engin’le güzel bir uyumumuz olmuştu. Tekrar oynamak isterim onunla” itirafını yıllar sonra yaptı.

İspanya’nın önde gelen televizyon kanalı Nova’da yayınlanan diziyle ilgil dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi’nin paylaşımı ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. Messi’nin çocuklarının fotoğrafını paylaştığı karede yer alan televizyonda ‘Kara Para Aşk’ isimli dizinin açık olduğu görüldü. Nebahat Çehre ve Tuvana Türkay 2. sezonda diziden ayrıldı. Nebahat Çehre’nin canlandırdığı Zerrin karakteri sevmediği için diziden ayrıldığını açıklaması dikkat çekmişti. Dizi sayesinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün birçok ülkede büyük hayran kitlelerine ulaştı. Dizi, Türkiye’nin yurt dışına ihraç edilen en önemli yapımlarının başında geliyor.

Kara Para Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: ATV

Yapımcı: Ay Yapım-Kerem Çatay

Türü: Dram

Yayın Tarihi: 12 Mart 2014

Bitiş Tarihi: 15 Temmuz 2015

Sezon Sayısı: 2

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 54

Süresi: 130 Dakika

Müzik: Toygar Işıklı

Başrol: Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün

Oyuncular: Erkan Can, Saygın Soysal, Nebahat Çehre, Burak Tamdoğan, Emre Kızılırmak, Öykü Karayel, Bestemsu Özdemir, Hazal Türesan, Güler Ökten

Senarist: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon

Yönetmen: Ahmet Katıksız

TÜM HABERLER

‘Kara Para Aşk’ dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Dizi hakkındaki tüm haberleri okumak için lütfen tıklayınız.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/karapara_ask

Facebook: https://tr-tr.facebook.com/karaparaask

Instagram: https://www.instagram.com/karaparaask_tv

Youtube: https://www.youtube.com/user/karaparaask

Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/webtv/kara-para-ask/bolum

HİKAYESİ

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel’le nişanlanmak için İstanbul’a gelir. Roma’da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul’a gelir. Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer’in kız arkadaşı ve Elif’in babası aynı arabada kafalarından vurulmuş şekilde ölü bulunurlar. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

Kara Para Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

Ömer, Sibel’in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Aslında bununla babası Ahmet hakkında ne kadar az şey bildiğini öğrenir. Babası ona yüklü miktarda elmasları borç olarak bırakmıştır. Kız kardeşi kötü adamların elinde olan Elif onu kurtarmak, borcu ödemek ve ailesine bakmak zorundadır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir. Bu sırada elmasları çalınan Tayyar’ın Elif’le ilgili başka planları vardır. Ömer çok zor durumdadır bir yanı Elif’i isterken öteki yanı hala Sibel’dedir.

MEKANLAR

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman’ın dillere destan Bebek’teki yalısında çekildi. 600 metrekarelik iki katlı yalı; adeta bir müze gibi. Edirne işi kapılar, Rönesans dönemine ait heykeller, değerli tombaklar ve tablolarla süslü yalı. Yapım şirketi o dönem yalı için günlük 10 Bin Lira kira ödemişti.

KARAKTERLER

Engin Akyürek-Ömer

Tuba Büyüküstün-Elif

Erkan Can-Tayyar

Nebahat Çehre-Zerrin

Burak Tamdoğan-Hüseyin

Saygın Soysal-Fatih

Emre Kızılırmak-Levent

Öykü Karayel-İpek

Bestemsu Özdemir-Nilüfer

Hazal Türesan-Aslı

Güler Ökten-Elvan

Bedia Ener-Fatma

İlkin Tüfekçi-Pelin

Ahmet Tansu Taşanlar-Arda

Ali Yörenç-Mert

Elif İnci-Melike

Işıl Yücesoy-Nedret

Deniz Barut-Pınar

Kerimhan Duman-Can

Tuvana Türkay-Bahar

Kara Para Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

YURT DIŞI ETKİSİ

Kara Para Aşk, birçok ülkede yayınlandı. Özellikle de Güney Amerika’yı adeta feth etti. Dizinin yıldızları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in akıllardan silinmeyen kimyaları sayesinde dizi büyük kitlelere ulaştı. 100’den fazla ülkeye satışı yapılan Kara Para Aşk, en çok ihraç edilen dizilerin de başında geliyor.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘Kara Para Aşk’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor.

İşte en çok konuşulan sahneler… Sevda Demek…

Ömer’in vurulduğu sahne…

Ömer ve Elif’e ‘Bırak Sende Kaybolayım’ klibi…

Dizinin finalinde mutlu son… Elif’le Ömer evlendi…

JENERİK MÜZİĞİ

‘Kara Para Aşk’ dizisinin jenerik müziği usta müzik adamı Toygar Işıklı imzalı…

TÜM BÖLÜMLER

Kara Para Aşk dizisi için youtube’da özel bir kanal açıldı. Bu kanalda etkileyici sahneleri, fragmanları ve müzik kliplerini bulabilirsiniz.

Dizinin tüm bölümlerini de yine youtube üzerinden izleyebilirsiniz.