Ana sayfa Sosyal Medya Kara Para Aşk’tan sonra Bestemsu Özdemir’in eline geçen büyük dizi fırsatı!

Kara Para Aşk’tan sonra Bestemsu Özdemir’in eline geçen büyük dizi fırsatı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda Türk dizi oyuncularının yurt dışındaki müthiş yükselişi sürüyor. Bu süreçte yabancı dizi hayranlarının ilgisinin artması da yeni fırsatlar olarak ortaya çıkıyor. Cansu Dere, Kerem Bürsin, Burak Deniz gibi isimler son dönemde yurt dışında büyük ilgi gören ve çeşitli etkinliklerde yabancı hayranları ile bir araya gelerek bilinirliklerini her geçen gün daha da çok artırıyor.

Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisinden sonra yaptığı çeşitli ziyaretler, ardından İtalya’da kendisine yeni bir kariyer araması ve bunda da başarılı olması Türk oyuncuların yurt dışı açılımlarının önemini ortaya koydu. İşte bu noktada Bestemsu Özdemir de Kara Para Aşk dizisi ile yaşadığı büyük çıkışa bir yenisini daha ekleme fırsatını buldu.

2014-2015 yıllarında yayınlanan Kara Para Aşk dizisinde Nilüfer karakterini canlandıran Bestemsu Özdemir, henüz oyunculuk deneyiminin başlarında böyle etkili bir proje ile hem ülkemizde çok fazla dikkat çekti hem de dizinin yurt dışında büyük satış rakamlarına ulaşması ile ismini Türkiye sınırlarının dışına taşıdı.

Kara Para Aşk'tan sonra Bestemsu Özdemir'in eline geçen büyük dizi fırsatı! 7

Bestemsu Özdemir’in sonraki projelerinde yurt dışı etkisi olan işler Meryem dizisi olarak gözüküyor. Ancak oyuncu yeni sezonda yeni ve büyük bir fırsat daha bulacak. Gecenin Ucunda isimli yeni Star TV dizisinin kadrosuna katılan oyuncu, yabancı hayranların daha da çok dikkatini çekecektir.

Bestemsu Özdemir, yeni dizide Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ile partner olacak. Ünlü oyuncu, bundan yıllar önce Kara Para Aşk ile yaşadığı büyük çıkışın ardından Gecenin Ucunda ile bunu pekiştirme fırsatını da elde etti.

Yabancı dizi hayranlarının Türk oyunculara olan ilgisinin yüksekliği, Netflix ve Disney Plus platformlarının da ülkemizi dizi ve film üretim merkezine dönüştürmesi ile anlam kazandı. Bestemsu Özdemir için de yurt dışında daha çok tanınabilme noktasında Gecenin Ucunda projesinin büyük önemi bulduğunu belirtebiliriz.