Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım, İçimizdeki Ateş ve Duy Beni dizileri büyük rekabete girişti!

Seni Kalbime Sakladım, İçimizdeki Ateş ve Duy Beni dizileri büyük rekabete girişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları 3 yeni yaz dizisinin büyük rekabetine şahitlik edeceksiniz. Geçen hafta ilk bölümü ile atv ekranında İçimizdeki Ateş dizisi başladı. Ceren Benderlioğlu ile Burak Sevinç’in başrolünde yer aldığı dizi 4 genç avukatın maceraları olarak öne çıkıyor. Bu genç avukatları da İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ile Demirhan Demircioğlu paylaşıyor.

Perşembe akşamları için ikinci dizi Seni Kalbime Sakladım olacak ve TRT1 ekranında bu hafta ilk bölümü yayınlanacak olan yeni dizi bir romantik komedi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. TRT1’in romantik komedi yapımı yayınlanması bir ilk olurken, Sevda Erginci de uzun bir aradan sonra dram projelerinin yerine eğlenceli bir yapım ile ekranda yerini alacak. Ekin Mert Daymaz da dizinin erken başrolü olarak dikkatleri çekiyor.

Perşembe rekabetinde 7 Temmuz Perşembe gününden itibaren ise Duy Beni isimli Star TV dizisi rekabete katılacak. Temmuz ayı itibariyle de perşembe akşamları reyting yarışı bir hayli sert geçecek.

İçimizdeki Ateş bir gençlik hikayesi ve hukuk üzerine yoğunlaşan bir dizi olarak dikkat çekiyor. Duy Beni isimli dizi de bir gençlik yapımı ve trajedi dolu bir hikayeye sahip. Bu iki dizinin güçlü dram hikayelerinin yanında ise eğlenceli bir romantik komedi olarak Seni Kalbime Sakladım reytinglerde öne çıkma mücadelesi verecek.

Perşembe rekabeti yaz aylarında bir hayli heyecanlı ve müthiş bir yarış halinde geçecek.