Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda’nın Emir’i Kaan Urgancıoğlu, John Travolta ile ödül takdim etti!

Kara Sevda’nın Emir’i Kaan Urgancıoğlu, John Travolta ile ödül takdim etti!

tarafından ker_def

Kara Sevda’da hayat verdiği Emir Kozcuoğlu karakterini fenomene dönüştüren ve dünya çapında çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Miami’ye uçtu. Urgancıoğlu, Latin Amerika’nın en prestijli müzik ödüllerinden biri olan ve John Travolta ile Ricky Martin’in de sahneye çıktığı Premio Lo Nuestro’da ödül takdim etti.

Rol aldığı sayısız diziyle unutulmaz karakterlere imza atan ve Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’da canlandırdığı Emir Kozcuoğlu ile dizinin yayınlandığı ülkelerde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kaan Urgancıoğlu, ABD’de yayın yapan Univision kanalının özel misafiri olarak geçtiğimiz günlerde Miami’ye gitti. Başarılı oyuncu, Latin Amerika’nın en büyük müzik ödüllerinden biri olan Premio Lo Nuestro’da ödül takdim etti. ‘Mariachi’ dalındaki ödülü sunan Urgancıoğlu, takdimi İspanyolca dilinde yaparak hayranları tarafından büyük beğeni topladı ve uzun süre alkışlandı.

Aynı zamanda görkemli şovlara imza atılan ödül töreninde oyuncu, John Travolta ve Ricky Martin gibi kendi alanlarının efsane isimleriyle aynı sahneyi paylaşmış oldu.

Kara Sevda'nın Emir'i Kaan Urgancıoğlu, John Travolta ile ödül takdim etti! 7

Urgancıoğlu’nun Miami’deki tek durağı ödül töreni olmadı. Sevilen oyuncu, ABD’de İspanyolca dilinde yayın yapan Univision’ın izlenme rekorları kıran ‘Mira Quien Baila’ adlı dans yarışmasına da konuk olarak katıldı. ‘Amor Eterno’ ismiyle yayınlanan ‘Kara Sevda’nın hayranlarıyla bir araya gelen Urgancıoğlu, stüdyoyu dolduran izleyicilerle fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Miami’de bulunduğu süre zarfında pek çok yabancı basın mecrasına da röportaj veren oyuncu, çok yakında Netflix Türkiye’nin 3. orijinal yapımı olan ‘Aşk 101’ ile izleyicilerle buluşacak.